Športni nasveti 14.6.2019

0
91
stavni tipi tenis...

Toronto je včeraj oz. danes po našem času spisal zgodovino saj so prvič v zgodovini kluba osvojili naslov prvaka. Zasluženi MVP finala je bil Kawahi Leonard, ki je v Toronto prišel pred začetkom letošnje sezone. NBA košarka se tako sedaj poslavlja vse do konca oktobra med tem obdobjem pa bo še kako zanimivo na tržnici. Danes pa se začenja drugo zelo zanimivo tekmovanje Copa America, kjer bo Lionel Messi poizkušal končno osvojiti prvo lovoriko z reprezentanco.

1.74 Struff, Jan-Lennard – Pouille, Lucas
Tip: 1

1.27 Goffin, David – Mannarino, Adrian
Tip: 1

1.54 Brown, Dustin – Auger Aliassime, Felix
Tip: 2

1.66 Japonska – Škotska [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.38 Fucsovics, Marton – Raonic, Milos
Tip: 2 – Ranoic se je po daljši poškodbi kolena na teniška igrišča nazaj vrnil v Stuttgartu. Za Kanadčana je pomembno da je dobil oba dva prva obračuna na turnirju, ampak danes ga čeka malce težja ovira in sicer nekdanji mladinski zmagovalec Wimbledona. Glede na to da je Kanadčan malce zarjevel zaradi poškodbe je danes M. Fucsovics favorit in to je tudi razlog, da smo se odločili staviti na njega.

1.15 Jamaica – Italija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

2.61 Italija – Ekvador [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.08 Anglija – Argentina [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.05 Brazilija – Bolivija
Tip: 1 – Danes se začenja Copa Amerika z otvoritveno tekmo med Brazilijo in Bolivijo. Brazilija poleg Argentine kot je že v navadi velja za favorita prvenstva, ampak Brazilija ima eno veliko težavo saj se je poškodoval njihov prvi zvezdnik reprezentance Neymar. Vseeno imajo Brazilci dovolj dobrih igralce, da lahko ta manjko nadoknadijo in nakonco osvojijo Cop-o, ampak za ta cilj bo danes potrebno premagati Bolivijo. Favorit je seveda povsem jasen, lahko pa poizkosimo s plus dvema goloma prednosti za Bolivijce in na da na koncu vseeno zmaga Brazilija. Za ta stavni tip pa preverite kvoto na super stavnici z super stavnimi kvotami 1xbet.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj