Športni nasveti 14.5.2020

0
26
Športni nasveti

Stavni četrtek ne bo prinesel veliko dogajanja kar se nogometa in košarke tiče. Vseeno bo danes na sporedu nekaj nogometnih tekem in kamerunska košarkarska liga. Poleg košarke in nogometa se danes v Nemčiji nadaljuje eksibicijski teniški turnir. Danes nas čaka tudi veliko e-sporta več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.52 MS Ashdod – Hapoel Nof HaGalil F.C.
Tip: 1

1.10 Sanna Khanh Hoa – Lam Dong
Tip: 1

1.17 Torpedo Zhodino II – FC Gorodeya
Tip: 1 – Druga ekipa Torpeda Zhodina danes na somačem igrišču pričakuje drugo ekipo FC Gorodeya. Torpedo trenutno zaseda 7. mesto na prvenstveni lestvici in ima na osmih odigranih krogih 4 zmage, 2 remija ter 2 poraza. Gostje pa so zabetonirani na dnu lestvice in imajo zgolj 1 remi in kar 7 porazov. Torej sploh ne čudi da ima Torpedo na stavnici bet at home stavno kvoto zgolj 1,17 za zmago. Torpedo pa vseeno ni tako zanesljiv pri doseganju zadetkov, saj je na prvih 8 tekmah dosegel zgolj 9 golov, kar je nekaj malega več ko 1 gol na tekmo. Imajo pa pri Torpedu srečo, da gostje na tekmo prejemajo kar 3 zadetke v povprečju. Ekipa FC Gorodeya je tako na 8 tekmah prejela že kar 24 zadetkov. Torej danes bi lahko Torpedo nekoliko popravil svoj strelski izkupiček. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je sicer uspešnejša gostujoča ekipa, ki ima 3 zmage in 2 poraza, ampak je trenutno v preprosto preslabi formi, da bi lahko računala na zmago danes. Naš stavni tip je torej zmaga Torpedo Zhodino II.

1.69 FC Energetik Türkmenbasy Mary – Kopetdag Asgabat
Tip: 2 – Gostje so danes favorit in na prvenstveni lestvici zasedajo 4. mesto. Domača ekipa je katastrofalno začela sezono in je trenutno po 7 odigranih tekmah na zadnjem mestu. Gostje se lahko danes z zmago povzpejo na 3. mesto. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je precej uspešnejša ekipa Kopetdag Asgabat, ki ima 3 zmage in 2 remija. Torej naš stavni tip za danes je zmaga Kopetdag Asgabat.

1.33 Perez, Brandon – Redlicki, Michael
Tip: 2

1.55 Hassan, Benjamin – Schmitz, Constantin
Tip: 1

1.78 Choinski, Jan – Vatutin, Alexey
Tip: 1

1.53 Brown, Dustin – Puetz, Tim
Tip: 1

1.83 Ecole de Basket DLA – Univeriste Douala
Tip: 1

1.56 AGO – HellRaisers
Tip: 1

1.43 Movistar Riders – Fate
Tip: 1

P.S. Novice glede lige NBA: V zadnjem času se poraja kar nekaj vprašanj kako se bo nova sezona nadaljevala. Danes pa je odjeknila novica, da bo o tem se odločalo, čez 2 oz 4 tedne. Torej upajmo na čimboljše novice 🙂

PUSTITE KOMENTAR

Sending