Športni nasveti 14.2.2020

0
49
stavni nasveti
stavni nasveti bundesliga

V ligi NBA bo ta vikend na sporedu All Stars tekma in vse ostalo dogajanje okrog tega. Po All Stars vikendu pa se obeta krajši premor od lige NBA. Najmočnejša košarkarska liga se bo tako zopet začela 20. februarja. Kljub temu, da se liga NBA ne bo igrala bo vseeno dovolj različnih športnih dogodkov za stavit. Kaj vse smo pripravili danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.81 FC St. Pauli – Dynamo Dresden
Tip: 1

1.41 Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt
Tip: 1

1.83 RB Salzburg – LASK
Tip: 1

3.01 Istanbul BBSK – Besiktas JK
Tip: 2

1.79 AS Monaco – HSC Montpellier
Tip: 1

2.31 Valencia CF – Atletico Madrid
Tip: 2 – Obeta se nam zelo zanimiv obračun med Valencio in Atleticom. Atletico Madrid trenutno v Španskem prvenstvu zaseda zaseda 4. mesto z 39 točkami in ima enako število točk kot peta Sevilia. Valencia pa je trenutno na 7. mestu z 37 točkami in ima tako zgolj 2 točki zaostanka za Atleticom iz Madrida. Atleti so v zadnjem obdobju v slabi prvenstveni formi saj imajo na zadnjih 5 tekmah zgolj 2 zmage, 1 remi in 1 poraz. Na drugi strani pa je domače moštvo v malce boljši formi saj imajo 3 zmage ter dva poraza. Toraj Valencia je v zadnjih 5 tekmah osvojila 2 točki več od Atletov. Atleti so na zadnji tekmi premagali Granado, ki letos denimo igra odlično. Valencia pa je na zadnji tekmi visoko izgubila proti Getafeju, ki se trenutno nahaja kar na 3. mestu prvenstvene lestvice. Če pogledamo generalno obe dve ekipi danes nujno potrebujeta zmago. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je precej uspešnejši Atletico, ki ima 2 zmagi, 3 krat pa sta se ekipi razšli brez zmagovalca. Na stavnicah je danes nanjši favorit Atletico in s tem bi se strinjali tudi mi. Stavnica bet at home za zmago Atletov ponuja kvoto 2.31, medtem ko je kvota za zmago Valencia 3.37. Glede na to, da sta obe dve ekipi v podobni formi in da so Atleti malce boljši na zadnjih medsebojnih tekmah smo se odločili staviti na zmago Atletov. Naš stavni tip je zmaga Atletico Madrid.

2.85 Wolverhampton Wanderers – Leicester City
Tip: 2 – Lisice v letošnji sezoni zopet navdušujejo in se trenutno nahajajo na 3. mestu prvenstvene lestvice zgolj 2 točke za aktualnih prvakih. Lisice pa imajo tudi zelo udobno prednost pred četrto uvrščeno ekipo iz Londona. Tudi volkovom gre letos zelo dobro saj se trenutno nahajajo na 9. mestu s 35 točkami. Volkovi denimo za 4. mesto zaostajajo za 6 točk. Lisice so trenutno v malce boljši formi kot Volkovi saj imajo zmago več na zadnjih 5 tekmah. Favorit na stavnicah je domače moštvo sami pa menimo da lahko lisice danes presenetijo volkove in zmagajo. Pričakujemo pa zelo zalimivo in izenačeno tekmo. Naš stavni tip je zmaga Leicester City.

1.83 Pittsburgh Penguins – Montreal Canadiens
Tip: 1

1.71 Carolina Hurricanes – New Jersey Devils
Tip: 1

2.73 Columbus Blue Jackets – New York Rangers
Tip: 2

2.02 Winnipeg Jets – San Jose Sharks
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending