V evropi so kvalifikacije za svetovno prvenstvo zaključene vsaj kar se oktoberskega okna tiče. V južni Ameriki pa se bo to zgodilo danes. Poleg nogometa bo zanimivo tudi v ruski KHL hokejski ligi več pa v spodnjem stavnem pregledu…

1.65 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Kolumbija – Ekvador
Tip: 1 – Ekvador trenutno s 16 točkami zaseda odlično 3. mesto in je na zelo dobri poti na svetovno prvensvto v Katarju. Kolumbija na drugi strani pa je trenutno na 5. mestu s točko manj od Ekvadorja. Peto mesto v Južno Ameriških kvalifikacijah vodi v dodatne kvalifikacije za svetovno prvenstvo. Povdariti velja da so reprezentance od 3. mesta pa vse do 7. mesta zelo izenačene in da so točke še kako pomembne. Kolumbija je na zadnjih 5 medsebojnih tekmah zmagala 4 krat in zgolj 1 krat izgubila proti Ekvadorju. Kolumbijci so trenutno tudi v boljši formi saj na zadnjih 5 odigranih tekmah beležijo 1 zmago in 4 remije. Ekvador pa je v tem obdobju dosegel 2 zmagi 1 remi in 2 poraza. Je pa res da Kolumbija je v boljši formi zgolj zaradi tega ker je neporažena drugače pa sta obe dve reprezentanci v tem obdobju dosegli 7 točk. Naš stavni tip je zmaga Kolumbije, ki igra doma in je precej boljša na zadnjih medsebojnih tekmah.

1.40 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Čile – Venezuela
Tip: 1

1.23 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Argentina – Peru
Tip: 1 – Argentina in Brazilija sta trenutno vodilni ekipi v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo v nogometu. Argentinci so trenutno na 2. mestu in imajo 6 točk zaostanka za Brazilijo in ob enem 6 točk naskoka pred Ekvadorjem. Povdariti pa velja tudi, da imata prvi dve ekipi tudi tekmo manj od ostalih, kar pomeni, da imata še dodatno prednost in da sta praktično že na svetovnem prvenstvu v Katarju. Današnji nasprotnik Argentine Peru pa se trenutno nahaja na 7. mestu in za 5. mestom, ki vodi v dodatne kvalifikacije zaostaja za 4 točke. Peru je torej trenutno pri 11 točkah kar pomeni, da je na 11 tekmah dosegel 3 zmage, 2 remija in 6 porazov. Argentinci pa so trenutno pri 22 točkah in imajo na 10 odigranih tekmah 6 zmag in 4 remije. Argentina pa je trenutno v zelo dobri formi saj so na zadnji tekmi kar s 3:0 premagali Urugvaj. Peru pa je na zadnji tekmi izgubil proti Boliviji z 1:0. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejša Argentina, ki beleži 2 zmagi in 3 remije. Stavnice danes v absolutno vlogo favorita kakopak postavljajo Argentino, kar nas sploh ne čudi glede na trenutno formo in medsebojne tekme teh dveh reprezntanc. Naš stavni tip je zmaga Argentine. Kakšna je stavna kvota za morebitno presenečenje pa preverite na 22bet stavnici.

1.49 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Brazilija – Urugvaj
Tip: 1

3.10 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Bolivija – Paragvaj
Tip: X

2.14 KHL Metallurg Magnitogorsk – AK Bars Kazan
Tip: 1

1.49 KHL Jokerit Helsinki – HK Sibir Nowosibirsk
Tip: 1

2.55 KHL HC Dinamo Riga – Neftekhimik Niznekamsk
Tip: 2

2.36 KHL HK Dinamo Minsk – HK Spartak Moscow
Tip: 1

2.04 DEL Düsseldorfer EG – Fischtown Pinguins Bremerhaven
Tip: 1

2.42 Extraliga HC Energie Karlovy Vary – HC Plzen
Tip: 1

1.91 Extraliga HC Rytiri Kladno – HC Kometa Brno
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending