Športni nasveti 14.10.2020

0
17
stavni tipi liga narodov

Liga narodov je v polnem teku in danes nas čaka kar nekaj zanimivih tekem. Na Hrvaškem gostuje Francija in lahko bi rekli, da gre za ponovitev finala svetovnega prvenstva. Slovenci bodo igrali proti Moldavji ne pozabite pa tudi na košarkarsko Euroligo. Kaj vse nas še čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.80 Slovaška – Izrael
Tip: 1

2.85 Turčija – Srbija
Tip: 2

1.95 Hrvaška – Francija
Tip: 2

1.83 Poljska – Bosna in Hercegovina
Tip: 1 – Poljska v skupini trenutno zaseda 3. mesto z 4 osvojenimi točkami. Bosna pa je na zadnjem 4. mestu in je osvojila zgolj 2 točki. Obe dve ekipi sta v zadnjem krogu remizirali. Poljaki so iztržili remi proti Nizozemski, medtem ko so Bosanci remizirali proti Italiji. Zadnja medseboja tekma med tema dvema reprezentancama pa se je končala z zmago Poljske 2:1. Poljska je tudi precej uspešnejša na zadnjih 4 medsebojnih tekmah saj beleži 3 zmage in 1 rami. Glede na to, da so Poljaki Bosance letos že premagali na gostovanju ne vidimo razloga, da jih ne bi še danes doma. Naš stavni tip je torej zmaga Poljske.

1.59 Rusija – Madžarska
Tip: 1

1.54 Moldavija – Slovenija
Tip: 2 – Slovenija trenutno v skupini skupaj z Grčijo zaseda prvo mesto. Obe dve reprezentanci sta na prvih 3 tekmah 2 krat zmagali in med sabo remizirali. Danes pa se začenja 4. krog tekmovanja in lahko bi rekli, da se začenjajo povratne tekme. Slovenija bo danes igrala proti Modaviji katero je v drugem krogu tekmovanja na domačem igrišču premagala z 1:0. Moldavija je v tej skupini osvojila zgolj 1 točko in sicer je remizirala v prvem krogu proti Kosovu. Naši fantje so v prejšnjem krogu z 1:0 premagali Kosovo medtem ko so Moldavci izgubili z 2:0 proti Grčiji. Če pogledamo formo reprezentanc na zadnjih 5 tekmah lahko hitro ugotovimo, da so naši fantje v precej boljši. Slovenija je na zadnjih 5 tekmah zmagala 3 krat, 1 krat remizirala in 1 krat izgubila. Moldavija pa je dosegla 4 poraze in 1 remi. Slovenska izbrana vrsta je tudi uspešnejša na dosedanjih medsebojnih tekmah saj je do sedaj dobila prav vse 3 obračune. Glede na ternutne podatke nas torej sploh ne čudi, da so Slovenci favoriti v tem obračunu. Stavnica bet at home za zmago Slovenije ponuja stavno kvoto 1.54. Kakšna pa je stavna kvota za remi oz. zmago Moldavije pa preverite sami na tej stavnici. Naš stavni tip je torej popolnoma jasen in to je zmaga Slovenije.

1.69 Anglija – Danska
Tip: 1

1.62 Portugalska – Švedska
Tip: 1

1.85 US Foggia – Bisceglie
Tip: 1

1.34 Maccabi Tel-Aviv – Bayern Munich
Tip: 1

1.59 Fenerbahce Ulker – CSKA Moskva
Tip: 1

1.84 BC Olympiacos Piraeus – Olimpia Milano
Tip: 2

1.41 Žalgiris Kaunas – Efes Anadolu Istanbul
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending