Športni nasveti 14.10.2019

0
136
stavni nasveti formula 1

Slovenska izbrana vrsta je zapravila vse realne možnosti za uvrstitev na Euro 2020 po včerajšnjemu porazu proti Avstriji. Našim fantom ne moremo nič očitati saj so se borili po najboljših močeh, ampak preprosto je manjkalo kvalitete. Kvalifikacije za Euro 2020 se nadaljujejo tudi danes pa si kar poglejmo kaj nas čaka v spodnjih stavnih nasvetih.

1.83 Garin, Christian – Seppi, Andreas
Tip: 1

1.80 AK Bars Kazan – Avtomobilist Yekaterinburg
Tip: 1

1.29 Sonego, Lorenzo – Tsonga, Jo-Wilfried
Tip: 2

1.79 Boston Bruins – Anaheim Ducks
Tip: 1

1.71 Češka – Severna Irska
Tip: 1

1.32 Pliskova, Kristyna – Bolsova Zadoinov, Aliona
Tip: 1

2.17 Ukrajina – Portugalska
Tip: 2 – Spopad prve in druge reprezentance v skupini. Ukrajina je v fantastični formi saj je dobila že pet kvalifikacijskih tekem od šestih, na eni pa je remizirala ravno proti Portugalski. Ukrajina si lahko danes z morebitnim remijem ali pa celo zmago že zagotovi pot na Europsko prvenstvo. Tudi Portugalci ne igrajo slabo saj so na 5 tekmah zmagali 3 krat in 2 krat remizirali. Danes pričakujemo zelo težko tekmo vseeno pa bi manjšo prednost dali gostom, ki so le aktulani evropski prvaki in prvaki tudi lige narodov. Reprezentanci sta se do sedaj med sabo pomerili 3 krat in vsaka je slavila po 1 zmago zadnja tekma v teh kvalifikacijah pa se je končala z izidom 1:1. Portugalska na začetku kvalifikacij ni bila v teko dobri formi saj je tudi na domačem igrišču samo remizirala s Srbijo medtem ko so jih malce kasneje v Beogradu povozili s 4:2. Naš stavni tip za danes je torej zmaga Portugalske. Stavni kvoto za morebiten remi ali zmago Ukrajine pa preverite na 1xbet stavnici.

1.24 Litva – Srbija
Tip: 2 – Litva in Srbija na žalost nimata več realnih možnosti za uvrstitev na Euro 2020, saj je zaostanek obeh dveh preprezentanc malce prevelik. Sploh Litva, ki je najslabša v tej skupini in je osvojila samo 1 točko v tem kjavifikacijskem ciklu. Srbija na drugi strani trenutno zaseda 3. mesto in za Portugalsko, ki je druga zaostaja za 4 točke za prvo Ukrajino pa kar 9. Poleg tega imajo Srbi slabšo medsebojno razmerje s Portugalsko in tudi Ukrajino proti kateri so na prvi tekmi izgubili kar s 5:0. Srbija ima po našem skromnem mnenju za Euro 2020 takšne možnosti kot Slovenija torej nične. Srbija je prvo tekmo proti Lotvi dobila z izidom 4:1 in tudi danes so na stavnicah absolutni favorit. Zmaga za Srbijo sveeda ne bi smela biti vprašanje je pa vprašanje če bo to dovolj za ohranitev upanja na Euro 2020. Naš stavni tip je torej zmaga Srbije.

1.41 Francija – Turčija
Tip: 1

1.61 Kosovo – Črna Gora
Tip: 1

1.75 Moldavija – Albanija
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj