Športni nasveti 13.9.2019

0
311
stavni nasveti
stavni nasveti bundesliga

Slovenija je Evropsko prvenstvo v odbojki začela z zanesljivo zmago nad Belorusijo, katero so premagali kar s 3:0 v nizih. Danes ima naša izbrana vrsta prosto, vseeno pa nas čaka kup zanimivih odbojkarskih obračunov. Poleg odbojke ne gre pozabiti niti na svetovno prvenstvo v košarki, kjer se je Španija že uvrstila v finale drugega finalista pa bomo dobili v naslednjih urah med Argentino in Francijo. Na nogometne zelenice se po reprezentančnem odmoru vračajo tudi najmočnejša prvenstva. Pa si kar poglejmo kaj smo pripravlili v spodnjih stavnih nasvetih.

1.32 Argentina – Francija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2 – Obe dve reprezentanci sta v četrtfinalu napravili veliko presenečenje saj so denimo Argentinci izločili prve favorite prvenstva Srbe medtem ko so Francozi druge favorite Američane. Obe dve reprezentanci sta četrtfinalni tekmi zanesljivo dobile in se tako zasluženo uvrstile v polfinale. Danes pa glede na igralsko zasedbo obeh dveh reprezentanc dajemo prednost Francozom, ki imajo precej močnejšo ekipo. Poleg tega imajo tudi mlajšo in daljšo klop. Po našem mnenju je Argentina že naredila veliko presenečenje, da je sploh prišla tako daleč za kaj več pa jim bo najverjetneje zmanjkalo svežine. Naš stavni tip je torej zmaga Francije.

2.43 Karlsruher SC – SV Sandhausen
Tip: 1

1.89 Lille OSC – SCO Angers
Tip: 1

1.97 Graz 99ers – EV Vienna Capitals
Tip: 2

1.32 Galatasaray – Kasimpasa
Tip: 1

2.19 Jagiellonia Białystok – Legia Warsaw
Tip: 2

Fortuna Düsseldorf – VfL Wolfsburg
Tip: 2 – V Dusseldorf bo danes na sporedu uvodna tekma 4. kroga najmočnejšega nogometnega prvenstva v Nemčiji. Med sabo se bosta pomerili ekipi Fortune Düsseldorf in VfL Wolfsburga. Wolfsburg je letošnje prvenstvo odlično začel saj je na prvih treh tekmah dosegel 2 zmagi in 1 neodločen izid, kar ga uvršča na visoko 3. mesto na prvenstveni lestvici. Na drugi strani pa se domačini ne morejo pohvaliti s tako uspešnim štartom v novo sezono saj so dosegli le eno zmago in kar dva poraza. Fortuna se tako po 3 odigranih tekmah nahaja na 12. mestu prvenstvene lestvice. Ekipi sta se do sedaj pomerili na štirih medsebojnih tekmah in tukaj je precej uspešnejša ekipa Wolfsburg, ki beleži 3 zmage in en neodločen izid. Fortuna še tako nikoli ni uspelo premagato volkov in tudi danes bo zelo težko. Danes prednost tako dajemo volkovom za tiste bol sigurne pa svetujemo stano X2. Stavne kvote za zmago ali remi pa preverite na 1xbet stavnici.

1.66 Amiens SC – Olympique Lyon
Tip: 2

1.40 Srbija – Nemčija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.53 Slovaška – Španija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.69 Češka – Ukrajina [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj