Danes bo v Oaklandu na sporedu 6 tekma finalne serije med Golden State Warriors in Toronto Raptorsi. V španski drugi ligi bo na sporedu druga polfinalna tekma končnice za prvo ligo med RCD Mallorca in Albacete Balompie. Pa si kar poglejmo kaj smo danes pripravili v stavnih nasvetih…

1.30 Zverev, Alexander – Brown, Dustin
Tip: 1

3.53 Avstralija – Brazilija [Nevtralna lokacija]
Tip: X

1.87 RCD Mallorca – Albacete Balompie
Tip: 1 – Danes bo na sporedu druga prva polfinalna tekma končnice za uvrstitev v prvo ligo v naslednji sezoni. Na stavnicah je manjši favorit Mallorca, ki bi lahko končno dobila prvo tekmo v letošnji sezoni namreč obe dve je letos dobil Albacete Balompie. Prvenstvo pa j ev malce boljši formi zaključila domača ekipa, ki je nanizala 3 neodločene izide medtem ko je Albacete Balompie prvenstvo končal s 2 zaporednima porazoma. Torej naš stavni tip za danes je zmaga RCD Mallorca, ki je trenutno v malce boljši formi poleg tega igra še doma.

1.41 South Africa – Kitajska [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.69 Golden State Warriors – Toronto Raptors
Tip: 1 – Reptorji so na 5. tekmi zapravili prvo zaključno žogico danes pa imajo novo priložnost, da prvič v zgodovini kluba osvojijo naslov, ampak bo precej težje saj igrajo v Oaklandu, kjer bodo bojevniki igrali zadnjo tekmo saj se v naslednji sezoni selijo v San Francisko. V seriji trenutno vodijo Reptorji s 3:2. Na prejšnji tekmi so bili Reptorji le dve minuti oddaljeni od naslova potem pa je Bojevnikom na krilih Klay Thompson in Stephena Curryja, ki sta zadela 3 trojke uspel delni izid 9:2 in s prvim naslovom ni bilo nič. Bojevniki so tako prejšnjo tekmo dobili s 105:104. Na prejšnji tekmi se je znova poškodoval Kevin Durant, ki je v 10 minutah dosegel neverjetnih 11 točk in bil na dobri poti proti 30 do 40 točkah. Bojevniki pa so na tej tekmi ostali tudi brez Loonya, ki je tudi znova obnovil svojo poškodbo tako, da bodo danes spet zelo oslabljeni. Stavnice jih sicer postavljajo v vlogo favorita vendar pa ne bo tako lahko kot se zdi. Zagotovo bodo bojevniki danes pred domačimi igralci storili vse, da se vrnejo nazaj v Toronto kjer bo na sporedu 7 tekma na kateri je mogoče prav vse. Poleg tega pa pred domačimi igralci ne želijo izgubiti še 3 tekme zapovrstjo. Bo pa zelo težko saj imajo precej težav s poškodbami na drugi strani pa ima Toronto odličnega Kawhi Leonard, ki je sam zrežiral že kar nekaj preobratov v tej seriji. Danes glede na to da bojevniki igrajo zadnjo tekmo v Oaklandu in da so izgubili že dve domači tekmi v tej seriji bodo danes naredili vse da zmagajo in zaradi tega jim danes kljub poškodbam dajemo manjšo prednost. Naš stavni tip je torej zmaga Bojevnikov.

1.70 Struff, Jan-Lennard – Pouille, Lucas
Tip: 1

1.74 Japonska – Škotska [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.11 Jamaica – Italija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.48 Klubi 04 – Miki Mikkeli
Tip: 1

2.08 Sudet – Lahden Reipas
Tip: 2