Športni nasveti 13.4.2019

0
60
Ogledi
stavni nasveti

Danes ponoči se v ligi NBA začenja končnica in čakajo nas prvi štirje obračuni. Poleg košarke bo na današnjo soboto veliko dogajanja tudi v vseh najmočnejših evropskih nogometnih ligah tako, da si kar poglejmo kaj smo danes pripravili v športnih nasvetih.

1.80 SD Huesca – FC Barcelona
Tip: 2

1.75 VfB Stuttgart – Bayer 04 Leverkusen
Tip: 2

1.56 RB Leipzig – VfL Wolfsburg
Tip: 1 – RB Leipzig je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah osvojil kar 13 točk od možnih 15, kar priča da so domačini v zelo dobri formi. Dobra forma na zadnjih tekmah je tudi veliko pripomogla da je ekipa na visokem 3. mestu, ki vodi v ligo prvakov v naslednji sezoni. Na drugi strani so Volkovi na zadnjih 5 tekmah osvojili le 7 točk kar je pomenilo, da so si nabrali precejšen zaostanek za 4. mestom. Vokovi so tako trenutno na 6. mestu in za 4. mestom zaostajajo za 7 točk. V kolikor imajo Volkovi ambicije po igranju v ligi prvakov v naslednji sezoni danes nujno potrebujejo zmago, kar pa bo praktično misija nemogoče saj tudi RB ni tako varen na 3. mestu. V zadnjih treh medsebojnih tekmah je vedno zmagala domača ekipa in tudi danes pričakujemo da bo tako. Naš stavni tip je zmaga RB Leipzig.

1.19 Tottenham Hotspur – Huddersfield Town
Tip: 1

2.09 SPAL Ferrara – Juventus Turin
Tip: 2

1.42 Manchester United – West Ham United
Tip: 1

1.42 Denver Nuggets – San Antonio Spurs
Tip: 1 – V ligi NBA se danes začenja za res za nekatera moštva. Denver je letos skozi sezono prikazal odlično košarko in si s tem zagotovil visoko 2. mesto na lestvici. Na drugi strani pa so Spursi imeli nekaj vzponov in padcev, ampak na koncu vseeno zanesljivo ujeli končnico in redni del končali na 7. mestu. Serija bi lahko trajala kar malce dlje časa če vemo, da Denver ni ravno izkušeno moštvo, ampak je vseeno favorit v tej seriji. Spursi na drugi strani nimajo veliko izgubiti kvečjemu lahko veliko dobijo. Ekipi sta se letos tekmo rednega dela pomirili 4 krat in vsakič je slavilo domače moštvo. Torej izid med sezono je bil izenačen 2:2. Iz tega lahko sklepamo, da so v manjši prednosti košarkarji Denverja, ki imajo prednost domačega igrišča. Glede na to da gre za prvo tekmo pričakujemo zelo izenačen obračun manjšo prednost pa bi dali košarkarjem Denverja. Stavnice sicer v absolutno vlogo postavljajo Denver vendar sami menimo, da bo serija dolga vsaj 6 tekem če ne celo 7. Naš stavni tip za danes je zmaga Denverja.

1.08 Golden State Warriors – Los Angeles Clippers
Tip: 1 – LAC so presenetili vse z uvrstitvijo v končnico v letošnji sezoni. V tej seriji pa jim ne napovedujemo nič dobrega saj so bojevniki glavni favorit za osvojitev prvenstva. LAC bodo v tej seriji lahko zadovoljni, že če bodo sploh dobili kakšno tekmo. Naš stavni tip je zmaga bojevnikov.

1.23 Toronto Raptors – Orlando Magic
Tip: 1

1.43 Philadelphia 76ers – Brooklyn Nets
Tip: 1

Dodaj odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here