Športni nasveti 13.3.2019

0
84
Ogledi
stavni nasveti uefa

Danes bomo v ligi prvakov dobili še zadnja dva četrtfinalista. Najbolj zanimiv obračun današnjega dne bo zagotovo dvoboj med Bayern München in Liverpoolom, ki še zdaleč ni odločen. Odločena pa ni niti drugi dvoboj med Barcelono in Olympique Lyonom. Poleg nogometa bo danes na sporedu tudi liga NBA in liga NHL. Pa si kar poglejmo današnje napovedi…

3.55 Bayern München – Liverpool FC
Tip: X – Prva tekma v Liverpoolu se je končala z neodločenim izidom 0:0. Bayern München je v zadnjem obdobju v odlični formi saj ni izgubil na zadnjih 7. tekmah. Na domačem igrišču pa so Bavarci še precej bolj prepričljivi saj niso izgubili na zadnjih 10. tekmah. Tudi Liverpool ni v slabi formi, kljub temu da je izgubil vodilno pozicijo v Angleški prvi ligi. Liverpool poraza ne pozna že kar 10 tekem zapovrstjo v vseh tekmovanjih, kar samo priča, da nas danes čaka prava nogometna poslastica. V manjši prednosti so danes zagotovo bavarci, ki igrajo na domačem igrišču, ampak Liverpool danes sploh ne potrebuje zmage dovolj jim je že neodločen rezultat s tem da zabijejo vsaj en gol. Tudi za to tekmo menimo, da se bo končala neodločeno s tem, da bo na koncu napredoval Liverpool. Stavno kvoto za morebitno zmago ene ali druge ekipe pa preverite na 1xbet stavnici.

1.24 FC Barcelona – Olympique Lyon
Tip: 1 – Tudi ta prva tekma se je končala z remijem 0:0, kjer je Lyon zapravil kar nekaj zrelih priložnosti in tako danes ne bo imel prednosti. Barcelona je na domačem igrišču zelo prepričljiva in danes vse drugega kot gladka zmaga Kataloncev bo zelo velik šok. Presenečenja so se sicer dogajala v osmini finala, ampak tukaj menimo, da ga ne bo. Barcelona je tudi v zelo dobri seriji saj beleži 4 zaporedne zmage, izgubila pa ni na zadnjih 11 tekmah. Naš stavni tip je zmaga Barcelone.

1.86 Atlanta Hawks – Memphis Grizzlies
Tip: 1

1.84 Miami Heat – Detroit Pistons
Tip: 1 – Obe dve ekipi se še kako borita za končnico in vsaka zmaga sedaj šteje dvojno. Obe ekipi se sicer trenutno nahajata na pozicijah, ki vodijo v končnico, ampak tekmeca, ki sta zunaj sta še kako blizu sploh Miamiju. Detroit, ki se nahaja na 7. mestu je v zelo dobri formi saj so na zadnjih 10 tekmah zmagali kar 8 krat in se s to serijo povzpeli nazaj na mesta, ki vodijo v končnico. Na drugi strani se Miami nahaja na 8. mestu vzhodne konference in je na zadnjih 10 tekmah dobila le 5 tekem in danes zmago zagotovo potrebujejo malce bolj kot Detroit. Ekipi sta se letos pomirili že 3 krat in dvakrat so slavili Pistonsi, enkrat pa Miami. Danes napovedijemo zmago domače ekipe bo pa obračun zagotovo zelo težak.

1.29 Phoenix Suns – Utah Jazz
Tip: 2

1.71 Toronto Maple Leafs – Chicago Blackhawks
Tip: 1

1.72 Edmonton Oilers – New Jersey Devils
Tip: 1

2.25 Vancouver Canucks – New York Rangers
Tip: 1

Dodaj odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here