Danes se nas čaka nekaj zanimivih NBA obračunov več pa v spodnjem stavnem pregledu.

NK Nafta Lendava
1.64
NK Nafta Lendava
NK Emmi Bistrica
1X2, Redni del tekme

Krka Novo Mesto
1.47
Krka Novo Mesto
Cibona Zagreb
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Boston Celtics – New York Knicks
Sezona v ligi NBA je v polnem teku saj so nekatera moštva že odigrala 10 tekem. Odlično je sezono odprl tudi Dallas, ki je na prvih 10 tekmah dosegel kar 8 zmag in zgolj 2 poraza. Dallas danes ne bo igral zato se bomo posvetili tekmi med Bostonom in New Yorkom. Boston je novo sezono odprl z 7 zmagami in 2 porazoma, kar ga trenutno uvršča na 2. mesto vzhodne konference. Pred Bostonom je zgolj Philadelphia, ki ima 8 zmag in 1 poraz. Boston je po dveh zaporednih porazih proti Minnesoti in Phili sedaj nanizal dve zaporedni zmagi proti Netsom in Torontu, kar pomeni, da se vrača nazaj v zmagovalni ritem. Najboljši igralec Bostona je trenutno Jayson Tatum, ki na tekmo dosega 27,7 točke in 9,2 skoka. Boston je trenutno 5 napad v ligi in 6 obrambna ekipa v ligi, kar je zastrašujoče za nasprotnike. Poleg tega pa so tudi prva skakalna ekipa v ligi. Je pa forma Bostona na zadnjih 5 odigranih tekmah malce slabša saj beležijo 3 zmage in 2 poraza.

New York na drugi pa je sezono odprl s 5 zmagami in 4 porazi, kar jih trenutno uvršča na 5. mesto vzhodne konference. New York je trenutno v seriji 3 zaporednih zmag na katerih je premagal Clipperse, San Antonio in Charlot. Prvi strelec v ekipi je trenutno RJ Barrett, ki na tekmo dosega 22,6 točke. New York ima trenutno 25 napad v ligi in drugo obrambo. Poleg tega pa zelo dobro skačejo saj so drugi po skoku v ligi. Ko pogledamo zadnjih 5 tekem lahko ugotovimo da imajo ravno tako kot Boston 3 zmage in 2 poraza.

Stavnice v vlogo favorita postavljajo Boston, ki ima stavno kvoto za zmago nekje okrog 1.26.  Stavna kvota za zmago New Yorka pa se giblje nekje okrog 4.10. Kakšne so še ostale stavne možnosti za to tekmo pa preverite na bet at home stavnici.

Toronto Raptors
1.22
Toronto Raptors
Washington Wizards
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Milwaukee Bucks
1.27
Milwaukee Bucks
Chicago Bulls
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Cleveland Cavaliers
1.72
Sacramento Kings
Cleveland Cavaliers