Športni nasveti 13.11.2018

0
338
stavni nasveti nhl

Danes je na nogometnih zelenicah zatišje, saj se nogometna prvenstva ne igrajo nogometaši pa se pripravljajo na ligo narodov, ki se bo začela v tem tednu. Kar se tiče košarke pa bodo danes v ligi NBA odigrane tri tekme. Pa si kar poglejmo današnje stavne tipe…

1.31 Cleveland Cavaliers – Charlotte Hornets
Tip: 2

1.59 Denver Nuggets – Houston Rockets
Tip: 1 – Rakete danes zopet čaka zelo težka tekma proti letošnji senzaciji Denverju. Denver je v letošnji sezoni na 13 tekmah slavil 9 krat in 4 krat izgubil, medtem ko so rakete veliko razočaranje letošnje sezone saj so na 13 tekmah slavile samo 5 krat. Je pa res, da je Denver trenutno v malce slabši formi saj je zabeležil 3 zaporedne poraze. Izgubili so proti Bucksom, Netsom in Menphisom. Rakete so sicer dobile zadnjo tekmo proti Indiani, vendar danes bodo zelo težko parirale Denverju v gosteh. Potrebno je tudi vedeti, da si Denver zagotovone bo privoščil še tretjega poraza na domačem igrišču zapovrstjo. Naš stavni tip je torej zmaga Denverja.

1.06 Golden State Warriors – Atlanta Hawks
Tip: 1 – Atlanta je zadnjo tekmo odigrala proti Lakersom in jo tesno izgubila s 106-107. To tekmo je dejansko odločil novopečeni igralec Lakersev, ki je zablokiral novinca pri Atlanti v zadnjem prodoru na tekmi. Novinec Trae Young je v tej tekmi za Atlanto dosegel 20 točk in kar 12 asistenc. Na drugi strani pa imajo bojevniki, kar nekaj težav saj so včeraj izgubili “že” tretjo tekmo v sezoni proti LAC. Več kot očitno je, da se bojevnikom še kako pozna odsotnost Stephen Curry. Bojevniki bodo tako danes odigrali še drugo tekmo v dveh dneh in to je lahko priložnost za Atlanto, da jih presenetijo ob odsotnosi Currya. Sami vseeno menimo, da košarkarji Atlante, ki so letos zmagali samo 3 tekme od 13 nimajo veliko možnosti za uspeh, saj so aktualni prvaki vseeno premočan zalogaj z njih. Mogoče bi se tukaj splačano staviti plus točke za Atlanto to stavno kvoto pa lahko preverite na bet at home stavnici. Kar se tiče današnje tekme je naš stavni tip zmaga bojevnikov.

1.97 New York Islanders – Vancouver Canucks
Tip: 1

2.34 New Jersey Devils – Pittsburgh Penguins
Tip: 2

2.54 Detroit Red Wings – Arizona Coyotes
Tip: 2

2.88 Buffalo Sabres – Tampa Bay Lightning
Tip: 1

2.18 Edmonton Oilers – Montreal Canadiens
Tip: 1

2.34 San Jose Sharks – Nashville Predators
Tip: 1

2.60 Minnesota Wild – Washington Capitals
Tip: 2

2.33 Philadelphia Flyers – Florida Panthers
Tip: 1

3.91 Los Angeles Kings – Toronto Maple Leafs
Tip: X

PUSTITE KOMENTAR

Sending