Kvalifikacije za svetovno prvenstvo v nogometu v mesecu oktobru se počasi končujejo. Danes se bodo igrale še kvalifikacijske tekme v Severni Ameriki oz. srednji Ameriki več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.44 SP kvalifikacije, CONCACAF ZDA – Kostarika
Tip: 1

1.53 SP kvalifikacije, CONCACAF Kanada – Panama
Tip: 1 – V kvalifikacijah poteka 6. krog tekmovanja. Kanada trenutno po petih odigranih tekmah zaseda 4. mesto na lestvici medtem ko je njihov današnji nasprotnik mesto višje. Kanada je na prvih petih tekmah osvojila 7 točk in sicer so 1 krat zmagali in 4 krat remizirali. Kanada je tako še vedno ena redkih reprezentanc, ki je neporažena. Panama pa je trenutno pri 8 točkah in je na prvih 5 tekmah 2 krat zmagala, 2 krat remizirala in 1 krat izgubila. Obe dve reprezentanci pa se trenutno nahajata na poziciji, ki vodi na svetovno prvenstvo oz. v dodatne kvalifikacije. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah sta reprezentanci popolnoma izenačeni saj vsaka beleži po 1 zmago in 3 remije. Stavnice danes v vlogo favorita postavljajo Kanado, ki igra na domačem igrišču. Tudi sami dajemo več možnosti za uspeh Kanadčanom, saj so še vedno neporaženi in imajo tudi boljšo ekipo vsaj na papirju. Naš stavni tip je zmaga Kanade. Kakšna je stavna kvota za morebiten 5 remi Kanadčanov ali tretjo zmago Paname pa preverite na 22bet stavnici.

1.84 SP kvalifikacije, CONCACAF Honduras – Jamajka
Tip: 1

1.39 SP kvalifikacije, CONCACAF Salvador – Mehika
Tip: 2- Mehika je kvalifikacije za svetovno prvenstvo začela odlično saj je trenutno vodilna ekipa na lestvici. Mehičani so na prvih 5 odigranih tekmah dosegli 3 zmage in 2 remija. Salvador pa je kvalifikacije odprl z 1 zmago, 2 remijema in 2 porazoma, kar jih trenutno s 5 osvojenimi točkami uvršča na 6. mesto. Mehika ima pred drugo reprezentanco ZDA 3 točke naskoka. Salvador pa od mest, ki vodijo na svetovno prvenstvo zaostaja zgolj za 2 oz. 3 točke. Mehika je v odlični formi saj na zadnjih 5 odigranih tekmah beleži 3 zmage in 2 remija. Salvador pa je v tem obdobju nanizal 1 zmago, 1 remi in 3 poraze. Reprezentanci imata bogato medsebojno zgorovino tekem. Je pa zgodovina na zadnjih 8 odigranih tekmah povsem na strani Mehičanov saj beležijo 8 zaporednih zmag. Mehika je danes tudi absolutni favorit za zmago. Tudi naš stavni tip za danes je zmaga Mehike.

1.40 Državni Pokal Hertha Wiesbach – VfB Borussia Neunkirchen
Tip: 1

1.65 Državni Pokal DJK Adler Union Frintrop – Sportfreunde Baumberg
Tip: 2

1.50 Državni Pokal SG Bad Soden – FC 1906 Erlensee
Tip: 2

1.32 Državni Pokal DJK Neuss Gnadental 1959 – TVD Velbert
Tip: 2

2.15 Državni Pokal Worsdorf – 1. FC-TSG Königstein
Tip: 2

2.15 Državni Pokal Waldgirmes – Rot-Weiss Hadamar
Tip: 1

1.50 Državni Pokal SVS Union Velbert – SC Kapellen-Erft
Tip: 2

1.87 Tercera Division FC La Union Atletico – CD Bala Azul
Tip: 1

2.16 Tercera Division Atletico Saguntino – Hercules CF B
Tip: 1

1.42 Tercera Division Mazarron FC – CF Lorca Deportiva
Tip: 2

1.86 Tercera Division U.D. Los Garres – El Palmar CF-Estrella Grana
Tip: 1

2.36 Tercera Division Club Deportiva Minera – Archena Sport Fc
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending