Športni nasveti 13.10.2020

0
15
stavni nasveti nba 3

Še vedno so v akciji reprezentance in sicer v evropi se igra liga narodov, ki tudi daje možnost kvalificiranja na svetovno nogometno prvenstvo leta 2022. V južni ameriki pa se nadaljuje 2. krog kvalifikacij prav tako za svetovno prvenstvo 2022. Kaj vse nas še čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.52 Bolivija – Argentina
Tip: 2 – Prvi krog kvalifikacij za igranje na svetovnem prvenstvu v nogometu v južni Ameriki je zanami. Argentina je v prvem krogu premagala Ekvador z 1:0 in tako kvalifikacije začela z zmago. Bolivija na drugi strani pa je na prvi tekmi igrala proti Braziliji in izgubila kar s 5:0. Na stavnicah je danes pričakovano favorit Argentina, ki je na papirju precej boljša ekipa in bi se morala zanesljivo uvrstiti na svetovno prvenstvo čez 2 leti. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je precej uspešnejša Argentina, ki beleži 4 zmage in 1 poraz. Je pa tudi res, da je Bolivija dobila zadnjo medsebojno tekmo pred 3 leti. Argentina je trenutno tudi v precej boljši formi kot Bolivija saj na zadnjih 5 odigranih tekmah beleži 3 zmage ter 2 remija. Bolivija pa je na zadnjih 5 odigranih tekmah zmagala zgolj 1 krat in kar 4 krat izgubila. Za danes napovedujemo novo zmago Argentine. Na stavnici bet at home pa le preverite kakšna je stavna kvota za morebitno presenečenje.

2.45 Venezuela – Paragvaj
Tip: 1

1.41 Peru – Brazilija
Tip: 2 – Prav tako kot Argentina je z zmago kvalifikacije za svetovno prvenstvo odprla tudi Brazilija, ki je s 5:0 v prvem krogu premagala Bolivijo. Peru na drugi strani pa je v prvem krogu remiziral s Čilom. Končni izid tekme je bil 2:2. Brazilija je v tem obračunu favorit na stavnicah in je tudi uspešnejša na zadnjih 5 medsebojnih tekmah saj beleži 3 zmage in 2 poraza. Brazilci so tudi v boljši tekmovalni formi kot Perujci. Brazilci so na zadnjih 5 tekmah 2 krat zmagali, 2 krat remizirali in 1 krat izgubili. Perujci na drugi strani pa so 1 krat zmagali, 2 krat remizirali in 2 krat izgubili. Glede na uspešen štart Brazilije in boljšo formo danes verjamemo v njihova zmago. Naš stavni tip je zmaga Brazilije.

2.80 Ekvador – Urugvaj
Tip: 1

2.43 Čile – Kolumbija
Tip: 2

1.66 Latvija – Malta
Tip: 1

1.53 Nemčija – Švica
Tip: 1

1.94 Črna Gora – Luksemburg
Tip: 1

1.42 Ferski otoki – Andora
Tip: 1

1.20 Lihtenštajn – San Marino
Tip: 1

2.18 Oxford United – Crewe Alexandra FC
Tip: 1

2.09 Go Ahead Eagles – De Graafschap
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending