Športni nasveti 12.9.2019

0
171

Na svetovnem prvenstvu v košarki bosta danes na sporedu dve tekmi in sicer bodo reprezentance igrale za razvrstitev od 5-8 mesta. Na prvi današnji tekmi se bosta pomirili ZDA in Srbija to pa sta zagotovo reprezentanci, ki smo jih pričakovali v finalu in ne tukaj. Na drugi tekmi bo Češka poizkušala presenetiti Poljake. Na kolesarski dirki po Španiji nas danes čaka gorska etapa, kjer se bo pokazalo ali je včerajšnji napad Kolumbijca pustil kakšne posledice, potem ko je nadognadel več kot 5 minut zaostanka. V prvi slovenski Ligi pa bo danes na sporedu ena tekma in sicer med Domžalami in Muro. Kaj vse smo še pripravili v stavnih nasvetih pa lahko preverite spodaj:

2.25 Srbija – ZDA [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.27 Putintseva, Yulia – Svitolina, Elina
Tip: 2

1.51 Poljska – Češka [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.33 Carolina Panthers – Tampa Bay Buccaneers
Tip: 1

2.46 NK Domžale – NK Mura
Tip: 1 – Domžale so pred začetkom prvenstva veljale za ekipo, ki bi lahko presenetila Maribor in Olimpijo ter osvojila naslov prvaka. Prvih 8 krogov prvenstva pa je pokazalo, da se bodo kot vse kaže Domžale borile za obstanek saj so trenutno le pri 3 točkah in gladko na zadnjem mestu prvenstvene lestvice. Po zadnjem porazu Domžal potem ko jim je sodnik razveljavil kar 3 zadetke je odstopil tudi trener. Danes bo Domžalčene torej vodil nov trener in prav zanimivo bo spremljati, kaj mu je uspelo postoriti v tem kratkem času. Na drugi strani pa je Mura letošnje prvenstvo začela odlično in trenutno na prvenstveni lestvici z 12 točkami zaseda 5. mesto ob tem pa je potrebno povdariti da ima tekmo manj. Mura je zadnjo tekmo izgubila proti Aluminiju medtem ko so Domžale morale priznati premoč Mariboru. Na zadnjih petih medsebojnih tekmah je precej uspešnejša Mura, ki beleži dve zmagi medtem ko se je trikrat tekma končala brez zmagovalca. Glede na to da so Domžale menjale trenerja menimo, da bi lahko šok terapija pripomogla k temu da danes presenetijo Muraše in na domačem igrišču zmagajo. Naš stavni tip je torej zmaga Domžal stavno kvoto za zmago Mure pa preverite na 1xbet stavnici.

1.47 Siegemund, Laura – Kudermetova, Veronika
Tip: 2

1.65 Van Uytvanck, Alison – Buzarnescu, Mihaela
Tip: 1

1.26 Hsieh, Su-Wei – Hibino, Nao
Tip: 1

1.84 Jurak D / Riske A – Krawczyk D / Perez E
Tip: 1

1.78 Tabilo, Alejandro – Kolar, Zdenek
Tip: 1

1.82 Roglic, Primoz – Valverde, Alejandro
Head to Head: 1 – Primož še vedno ostaja favorit za končno zmago kljub temu, da je včeraj Kolumbijec pridobil več kot 5 minut zaostanka na ravninski etapi. Njegova ekipa je priznala, da je naredila napako ker je dovoljila takšen pobeg. Danes pričakujemo povsem drugačno etapo saj gre za gorsko etapo z veliko vzponi, ki pa ne bodo tako zahtevni. V dvoboju mož na moža pa danes danemo prednost našemu kolesarju, ki bo zagotovo poizkušal pridobiti kakšno sekundo če mu bodo le noge to dovoljevale.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj