Športni nasveti 12.8.2020

0
22
stavni nasveti uefa

V Ligi Evropa smo dobili oba dva polfinalna dvoboja. Med sabo se bodo pomerili Manchester United in Sevilla ter Inter Milan in Shakhtar. Danes se začenjajo polfinalni dvoboji v ligi prvakov. V prvem se bosta med sabo pomerila Atalanta in PSG. Poleg nogometa nas danes čaka tudi nekaj zanimivih NBA obračunov. Kaj vse smo pripravili danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

3.65 Atalanta Bergamasca Calcio – Paris Saint-Germain
Tip: 1 – PSG je glede na igralsko zasedbo absolutni favorit v tem dvoboju s čemer pa se sami ne bi strinjali, saj je Atalanta v tekmovalnem pogonu in v odlični formi. Atalanta ima odličen napad in lahko danes preseneti Parižane, ki so veliko časa počivali saj so Francosko prvenstvo zaključili predčasno. PSG je nazadnje igral finale pokala proti Lyonu in zmagal šele po izvajanju enajst metrovk. Atalanta je Italijansko prvenstvo zaključila na 3. mestu potem ko je v zandjem krogu izgubila proti Interju. Kar se tiče same forme na zadnjih 5 tekmah je v boljši PSG vendar je imel veliko lahkih prijateljskih tekem, medtem ko je Atalanta imela težke nasprotnike v Italijanskem prvenstvu. Naš stavni tip za danes je zmaga Atalante.

1.21 Houston Rockets – Indiana Pacers [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.37 Philadelphia 76ers – Toronto Raptors [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

2.17 Oklahoma City Thunder – Miami Heat [Nevtralna lokacija]
Tip: 2 – OKC bo sezono najverjetneje zaključila na 5. mestu zahodne konference. Do konca rednega dela bo odigrala še dve tekme in ima sicer možnosti še za 4. mesto, ki pa praktično v mehurčku ne pomeni ničesar. OKC sicer lahko še pade na 6. mesto kar pa je malo verjetno glede na to v kako zelo slabi formi so Jazzi. Na drugi strani pa bo Miami najverjetneje sezono končal na 4. mestu zahodne konference. Višje od 4. mesta ne more prav tako ne more psti nižje kot na 5. mesto v kolikor izgubi prav obe dve tekme. Miami je trenutno v mehurčku na 6 tekmah slavil 3 krat in prav tolikokrat izgubil. Je pa res, da je imel kar nekaj težal s poškodbami katere je sedaj odpravil in že na zadnji tekmi pokazal kako močan je če igrajo vsi najboljši. OKC je tudi v mehurčku dobil 3 tekme in 3 izgubila. Glede na to, da nobena ekipa ne more več veliko izgubiti oz. pridobiti je vprašanje s kako zasedbo se bosta danes spopadli med sabo. V letošnji sezoni sta se ekipi enkrat pomerili med sabo in takrat so zaneslivo slavili košarkarji Miamija. Tudi danes je naš stavni tip zmaga Miamija. Kakšna pa je stavna kvota na favorita tega obračuna pa preverite na pokerstars stavnici.

2.60 Denver Nuggets – Los Angeles Clippers [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.55 Pordenone – Frosinone
Tip: 1

2.17 Motherwell FC – Livingston FC
Tip: 1

1.18 Glasgow Rangers – FC St Johnstone
Tip: 1

3.10 Ross County FC – Kilmarnock FC
Tip: X

PUSTITE KOMENTAR

Sending