Evropsko nogometno prvenstvo je zaključeno in Italija je premagala Angleže in tako osvojila naslov prvaka po več kot 50 letih. Na drugi strani pa se bodo Angleži še načakali na svoj prvi naslov prvaka. Tudi Copa Amerika je zaključena tam pa je slavila Argentina in Messi je končno pri svojih 34 letih osvojil prvo lovoriko z izbrano vrsto. Danes stavno ne bo tako zanimiv dan, kaj vse nas čaka pa v spodnjem stavnam pregledu.

1.45 Jamajka – Surinam [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.12 Kostarika – Guadeloupe [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.72 Japonska – Honduras
Tip: 1

1.55 Aveley – Redbridge
Tip: 1

1.87 Jerv FK – Ullensaker/Kisa
Tip: 1

1.80 Ranheim – Sandnes ULF
Tip: 1

2.21 Raufoss IL – Fredrikstad FK
Tip: 1

2.05 KFUM Oslo – Start Kristiansand
Tip: 1

2.60 Hifk – FC Lahti
Tip: 2

1.83 FC Kooteepee – IFK Mariehamn
Tip: 2

1.92 Leiknir Reykjavik – IA Akranes
Tip: 1

1.66 Argentina – Nigeria [Nevtralna lokacija]
Tip: 1 – Reprezentance se vneto pripravljajo na olimpijske igre v Tokiju. Argentina je svojo prvo pripravljalno tekmo izgubila proti Avstraliji s 84:87, medtem ko je Nigerija presenetila super favorite Američane in jih v Vegasu premagala s 90:87. To je tudi prvi poraz Ameriške izbrane vrste proti katerikoli Afriški reprezentanci. Ameriški selektor po tekmi ni zganjal panike, saj so Američani šele 4 dni skupaj in to naj bi bil streznitven poraz oz. da je poraz prišel ob ravem času. Na stavnicah je danes favorit Argentina, ki proti Nigeriji ni izgubila še nikoli. Argentinci in Nigerijci so se med sabo pomerili že 8 krat in vedno Argentina visoko premaga to Afriško reprezentanco. Tudi danes menimo, da bodo Argentinci zmagali za to je naš stavni tip zmaga Argentine.

1.04 ZDA – Avstralija
Tip: 1 – Kot smo že omenili so Američani prvo pripravljalno tekmo proti Nigeriji šokantno izgubili in tako nakazali nekaj slabosti vsem reprezentancam, ki bodo na Olimpijskih igrah iskali veliki skalp. Avstralija na drugi strani pa je bila boljša od od Argentine. Stavnice danes v absolutno vlogo favorita postavljajo Američane, kar je normalno saj ne gre verjeti, da bi si še enkrat lahko privoščili takšno sramoto kot so si jo na prvi pripravljalni tekmi. Kar se tiče medsebojnih tekem je statistika na strani Američanov. Reprezentanci sta se do sedaj med sabo pomerili 9 krat in 8 krat je slavila Ameriška izbrana vrsta enkrat pa Avstralija. Anstralija je Američane nazadnje premagala pred dvema letoma to pa je tudi zadnja njuna medsebojna tekma. Naš stavni tip za danes je zmaga ZDA. Kakšna je stavna kvota za +/- točke pa preverite na 22bet stavnici.

PUSTITE KOMENTAR

Sending