Športni nasveti 12.5.2020

0
25
stavni tipi tenis...

Danes nas čaka nekaj zanimivih stavnih obračunov. Kar se tiče nogometa bo danes na sporedu Turkmenistanska liga do 21 let. Zanimivo bo tudi na teniških igriščih, kjer se igra eksibicijski turnir. Poleg nogometa tenisa bo danes na voljo tudi nekaj preostalih športov še največ pa bo kot je že v navadi e-sporta. Kaj smo stavili mi pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.15 MFK Vitkovice – FC Banik Ostrava
Tip: 2

1.75 Nebitci II – FK Ahal II
Tip: 1 – Danes se začenja 8. krog Turkmenistanske lige do 21 let. Domača ekipa je na prvih 7 tekmah 3 krat zmagala, 3 krat remiziala in zgolj 1 krat izgubila. Ta statistika jo uvršča na visoko 3. mesto na prvenstveni lestvici. Gostje pa so v prvih 6 tekmah 3 krat zmagali, 2 krat remizirali in tudi zgolj 1 krat izgubili. S točko manj kot jo ima tekmec zasedajo 4. mesto na prvenstveni lestvici. Obe dve ekipi sta torej na začetku prvenstva v podobni formi. Na prvi letošnji tekmi, ko so doma igrali nogometaši FK Ahal II se je tekma končala z 1:1. Na drugi tekmi ko je vloga obrnjena pa so favorit Nebitci II, ki igrajo doma. Na stavnici bet at home je stavna kvota za zmago domače ekipe 1.75. Gostje pa imajo kvoto za zmago 3.20, kvota za neodločen izid pa je 4.00. Sami danes dajemo manjšo prednost domači ekipi predvsem zaradi prednosti domačega igrišča. Naš stavni tip je torej zmaga Nebitci II.

1.25 Merw II – FC Altyn Asyr II
Tip: 2

4.30 FC Asgabat II – Sagadam FK II
Tip: X – Tukaj gre za spopad dveh ekip, ki se na prvenstveni lestvici nahajata na zadnjem in predzadnjem mestu. Ekipa FC Asgabat II je na dosedanjih 6 odigranih tekmah dosegla zgolj eno točko. Se pravi 1 krat so remizirali in kar 5 krat izgubili. Malce uspešnejši so gostje, ki so na prvih 7 tekmah dosegli 1 zmago, 1 remi, ter 5 porazov. Po prvenstveni lestvici lahko sklepamo, da sta ekipi v katastrofalni formi. Ti dve ekipi nimata ravno dovge zgodovine medsebojnih tekem saj sta se do sedaj srečali zgolj 1 krat. Na tej edini medsebojni tekmi je slavila gostujoča ekipa z 2:1. Tekma ji bila odigrana 6. marca letos. Lahko bi rekli, da gre danes za “povratno” prvenstveno tekmo. Na stavnicah ni izrazitega favorita sami pa se nagibamo k remiju. Naš stavni tip je X.

1.33 Lorenzi, Paolo – Kirchheimer, Strong
Tip: 1

1.40 Corwin, Felix – El Mihdawy, Adam
Tip: 1

1.33 Redlicki, Michael – Kirchheimer, Strong
Tip: 2

1.75 Ecole de Basket DLA – Le Nkam Basketball
Tip: 2

2.20 Four Ronin – WAR Foxes
Tip: 2

2.20 ICE Warriors – Rockets
Tip: 2

2.26 Kings Town – Reactivatory
Tip: 2

1.42 Team Vitality – GODSENT
Tip: 1

1.22 fnatic – Movistar Riders
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending