Začenjajo se povratne tekme nogometne lige prvakov in pa seveda prve tekme “play in” za končnico v ligi NBA. Več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.25 UEFA Liga prvakov Bayern München – Villarreal
Tip: 1 – Bavarci so na prvi tekmi proti Villarealu izgubili z 1:0 in bodo danes lovili napredovanje in zmago za 2 zadetka. Bavarci so za vikend v domačem prvenstvu zmagali z 1:0 proti Augsburgu in tako prišparali nekaj municije za Villareal. Na tej tekmi je trener Bavarcev tudi malce spočil svoj ključni kader. Villareal pa je za vikend samo remizirala proti Atletich Bilbao. Tekma se je končala z 1:1. Ko pogledamo zadnjih 5 odigranih tekem obeh dveh ekip lahko vidimo, da so bavarci v boljši formi saj so na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegli 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Villareal pa je v tem obdobju nanizala 2 zmagi, 1 remi in 2 poraza. Bavarcem gre precej bolje tudi v prvenstvu, kjer lahko praktično rečemo, da so si že zagotovili naslov prvaka. Villareal pa v prvenstvu zaseda zgolj 7. mesto, ki ne vodi v evropska tekmovanja. Ekipi sta se do sedaj med sabo pomerili 3 krat in 2 krat je slavil Bayern, 1 krat pa Villareal. Danes napovedujemo visoko zmago Bavarcev in tudi njihovo napredovanje.

2.39 UEFA Liga prvakov Real Madrid – Chelsea
Tip: 1

2.75 Liga One Portsmouth FC – Rotherham United
Tip: 1

1.92 Liga One Burton Albion – Wigan Athletic
Tip: 2

1.22 NBA končnica Brooklyn Nets – Cleveland Cavaliers
Tip: 1

1.67 NBA končnica Minnesota Timberwolves – Los Angeles Clippers
Tip: 1 – Obeta se nam zelo zelo zanimiv obračun za 7. pozicijo na zahodu in s tem končnico. Minnesota je redni del končala na 7. mestu s 46 zmagami in 36 porazi. Los Angeles Clippersi pa so končali kot osmi s 42 zmagami in 40 porazi. Poraz v tej tekmi za nobeno ekipo še ne bo usoden saj ima poražena ekipa še vedno možnost boja za osmo porzicijo medtem, ko zmagovalec gre direktno v končnico kot sedmi, kjer pa jih čaka Memphis, ki pa je po našem mnenju še kako premagljiv za obe dve ekipi. Clippersi so malce pred koncem dobili nazaj drugega in recimo tretjega ali četrtega zvezdnika ekipe in takoj nanizali 5 zaporednih zmag. Minnesota pa je malce popustila na zadnjih 10 tekmah in s tem izgubila možnost za direktno uvrstitev v končnico. Minnesota je denimo na zadnjih 10 odigranih tekmah dosegla zgolj 4 zmage in nanizala 6 porazov. Clippersi pa so v tem obdobju dosegli 6 zmag in 4 poraze. Glede na prikazano letos in prednost domačega igrišča vseeno manjšo prednost danes dajemo volkovm za zmago. Ne bi pa nas presenetilo, če bi slučajno danes slavili Clippersi. Naš stavni tip je zmaga Minnesote. Kakšna je stavna kvota za zmago Clipperosv pa reverite na 22bet stavnici.

PUSTITE KOMENTAR

Sending