V nogometu je danes zatišje pred nevihto, saj so jutri na sporedu povratne tekme lige prvakov. Danes pa bo na sporedu nekaj ligaških nogometnih obračunov. animivo bo tudi v ligi NBA več pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.25 TSG 1899 Hoffenheim – Bayer 04 Leverkusen
Tip: 2 – Danes bo na sporedu zadnja tekma 28. kroga takmovanja. Med sabo se bosta pomerili dve ekipi, kateri se borita za obstanek v prvi ligi oz. za evropske vzovnice. Bayer trenutno zaseda 6. mesto in je na poziciji, ki vodi v evropsko tekmovanje v naslednji sezoni. Z morebitno zmago bi se lekarnarji lahko povzpeli mesto višje. Vseeno pa se zdi zaostanek za ligo prvakov oz. 4 mestom že kar malce nedosegljiv saj v tem trenutku znaš kar 10 točk. No ob morebitni zmagi bi se lahko približali na 7 točk kar je še vedno veliko za zadnjih 6. krogov tekmovanja. Domača ekipa pa je trenutno v krizi saj jo pred cono izpada loči samo 4 točke. Hoffenheim se trenutno še nahaja na varnem 12. mestu. Je pa njihova forma porazna saj so v prvenstvu trenutno v seriji 3 zaporednih porazov. Na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah pa so osvojili zgolj 4 točke. Lekarnarji na drugi strani pa so na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah sovojili 6 od možnih 15 točk. Torej tudi njihova forma ni ravno dobra. Kakorkoli danes vseeno dajemo prednost gostom, ki so tudi dobili zanesljivo zadnjo medsebojno tekmo s 4:1. Naš stavni tip je torej zmaga Bayer 04 Leverkusen.

2.17 West Bromwich Albion – Southampton
Tip: 2

2.25 Brighton & Hove Albion FC – Everton
Tip: 1

2.11 Benevento Calcio – US Sassuolo Calcio
Tip: 2

2.05 RC Celta De Vigo – FC Sevilla
Tip: 2

2.17 EA Guingamp – Toulouse FC
Tip: 2

1.57 Academico de Viseu FC – FC Vizela
Tip: 2

1.63 New York Knicks – Los Angeles Lakers
Tip: 1

1.41 Orlando Magic – San Antonio Spurs
Tip: 2 – Orlando je povsem razprodal ekipo in sedaj bo počasi poizkušal zgraditi na novo. Orlando je trenutno v seriji 5 zaporednih porazov in zaseda predzadnje mestov na vzhodni konferenci. Ekipa iz Floride je sezono sicer odlično začela potem pa so jo načele poškodbe in menjave igralcev in od takart gre vse samo še navzdol. San Antonio pa je trenutno na 9. mestun zahodne konference, kar še vedno pomeni boj za končnico. San Antonio je denimo včeraj za las premagal Dallas, danes pa jih dejansko čaka precej lažje delo proti Orlandu. Forma San Antonia ni ravno pohvalna saj so na zadnjih 10 tekmah izgubili kar 7 krat in zgolj 3 krat zmagali. Naš stavni tip je zmaga San Antonia. Kakšna je stavna kvota za morebitno presenečenje pa preverite na 22bet stavnici.

1.58 New Orleans Pelicans – Sacramento Kings
Tip: 1

1.08 Phoenix Suns – Houston Rockets
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending