Športni nasveti 12.3.2019

0
74
Ogledi
športne stave

Liga prvakov se vrača na male zaslone z dvema povratnima tekmama in sicer Juventus bo danes poizkušal obrniti izid proti Atleticu, medtem ko je Schalke 04 verjetno že zaključil letošnje tekmovanje v ligi prvakov, saj so prvo tekmo izgubili doma. Poleg lige prvakov bo danes na sporedu še nekaj košarkarskih in hokejskih pobračunov pa si kar poglejmo kaj smo izbrali mi…

1.67 Juventus Turin – Atletico Madrid
Tip: 1 – Prva tekma v Madridu se je končala z zmago Atletov in sicer z 2:0, kar je zelo lepa prednost za povratno tekmo v Torinu. Dvoboj pa zagotovo še ni odločen če vemo, da Juventus na domačem igrišču na pozna poraza že 9. tekem zapovrstjo. Juventus mora danes samo paziti, da ne prejme zadetka in da jih sam doseže vsaj 2 za podaljšek. Bo pa seveda to zelo težko, če vemo da so Atleti v seriji 5 zaporednih zmag in da imajo v vratih odličnega Oblaka, ki ni prejel gola že na zadnjih 5 tekmah zapovrstjo. Danes vsekakor pričakujemo napadalen Juventus in obrambno naravnan Atletico, ki bo prežil na protinapade. Naš stavni tip za danes je zmaga Juventusa vseeno pa menimo, da to ne bo dovolj za napredovanje.

1.12 Manchester City – FC Schalke 04
Tip: 1 – Obračun, ki je po našem mnenju že odločen in danes bo šlo zgolj za formalno tekmo. Manchester City je dobil že prvo tekmo s 2:3 potem ko jim je uspel preobrat in to z igralcem manj, kar samo priča o tem kako močni so Angleži. Poleg tega pa je Schalke v zelo salbi formi saj nima zmage že 6 tekem za povrstjo poleg teka pa so v seriji 4 zaporednih porazov. Naš današnji stavni tip je torej povsem jasen in to je lahka zmaga sinje modrih.

1.42 Dallas Mavericks – San Antonio Spurs
Tip: 2

1.18 New Orleans Pelicans – Milwaukee Bucks
Tip: 2

1.92 Chicago Bulls – Los Angeles Lakers
Tip: 1

1.05 Philadelphia 76ers – Cleveland Cavaliers
Tip: 1

1.71 Los Angeles Clippers – Portland Trail Blazers
Tip: 2 – Spopad 5. in 6. ekipe zahoda bo še kako zanimiv, če vemo da sta obe dve ekipi v super formi. Portland je na zadnjih 10 tekmah slavil 7 krat, medtem ko je današnji tekmec še malce boljši saj je dobil kar 8 tekem. LAC so tudi v fantastični seriji 5. zaporednih zmag kar je kar malce šokantno, glede na to da so popolnoma razbili ekipo in da nadaljujejo s tako odličnimi predstavami. Danes LAC čaka še druga tekma v dveh dneh in drugi in mogoče se jim bo malce poznala utrujenost. LAC so včeraj dokaj z lahkoto odpravili Boston, ki velja za enega glavnih favoritov za naslov oz je veljal. Danes kljub temu, da bo to druga tekma v dveh dneh napovedujemo zmago LAC saj na domačem igrišču igrajo odlično in imajo letos 20 zmag in le 12 porazov. Naš stavni tip je torej zmaga domače ekipe. Stavno kvoto za morebitno zmago Portlanda pa lahko preverite na William Hill stavnici, kjer vas čakajo odlične stavne kvote.

1.13 Denver Nuggets – Minnesota Timberwolves
Tip: 1

1.09 Indiana Pacers – New York Knicks
Tip: 1

2.14 Pittsburgh Penguins – Washington Capitals
Tip: 1

1.72 Montreal Canadiens – Detroit Red Wings
Tip: 1

1.87 St. Louis Blues – Arizona Coyotes
Tip: 1

1.43 Calgary Flames – New Jersey Devils
Tip: 1

Dodaj odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here