Danes se nadaljujejo kvalifikacije za svetovno prvenstvo v nogometu. Poleg nogometa bo zanimivo tudi v ligi NBA več pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.40 SP kvalifikacije, CONCACAF ZDA – Mehika
Tip: 2

1.50 SP kvalifikacije, CONCACAF Kanada – Kostarika
Tip: 1

1.21 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Moldavija – Škotska
Tip: 2

1.67 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Avstrija – Izrael
Tip: 1

1.44 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Severna Irska – Litva
Tip: 1

1.13 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Anglija – Albanija
Tip: 1

1.61 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Italija – Švica
Tip: 1 – Italija aktualni evropski prvak je trenutno vodilna reprezentanca v skupini C. Italija ima enako točk kot Švica vendar ima malce boljšo gol razliko zato so tudi prvi v skupini. Obe dve reprezentanci sta do sedaj zmagali 4 krat in 2 krat remizirali. V tej skupini C ostaja torej odprto še samo to katera reprezentanca bo prva oz. druga od teh dveh in to bosta odločali na današnji tekmi. Prva medsebojna tekma v Švici se je končala brez zadetkov, danes pa so na domačem igrišču favoriti Italijani. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je malce uspešnejša Italija, ki beleži 1 zmago, medtem ko se je 4 krat tekma končala z neodločenim izidom. Italijanska izbrana vrsta je bila neporažena kar 3 leta potem pa je v polfinalu lige narodov klonila z 2:1 proti Španiji. So se pa Italijani zelo hitro vrnili na zmagovalno pot saj so v tekmi za tretje mesto z 2:1 premagali Belgijo. Danes se nam zagotovo obeta zelo zanimiva tekma v kateri pa dajemo prednost aktualnim evropskim prvakom Italijanom. Naš stavni tip je zmaga Italije.

1.03 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Danska – Ferski Otoki
Tip: 1

1.05 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Andora – Poljska
Tip: 2

1.01 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Madžarska – San Marino
Tip: 1

2.31 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Urugvaj – Argentina
Tip: 2

Los Angeles Lakers – Minnesota Timberwolves
Tip: 2 – Lakersi se počasi prebujejo iz “zimskega” spanja. Lakersi so nazadnje premagali Miami in stem pokazali, da se njihova forma malce uspenja. Lakersi so trenutno pri 7 zmagah in 5 porazih kar jih trenutno uvršča na 7. mesto zahodne konference. Minnesota pa je sezono začela odlično potem pa povsem popustila in nanizala 6 zaporednih porazov. Za slabo serijo je eden glavnih krivcev zagotovo poškodba prvega organizatorja igre. Minnesota ima danes lepo priložnost, da v popolni zasedbi zada Lakersom 6 poraz v sezoni in s tem sama doseže 4 zmago. Minnesota je trenutno v razmerju 4:7, kar zadošča za slabo 13. mesto na prvenstveni lestvici. Naš stavni tip je zmaga Minnesote saj menimo, da lahko volkovi presenetijo Lakerse, ki bodo danes še vedno igrali brez Jamsa. Kakšna je stavna kvota za zmago ene ali druge ekipe pa preverite na bet at home stavnici.

PUSTITE KOMENTAR

Sending