Športni nasveti 12.11.2020

0
25
stavni nasveti nogomet

Danes so na sporedu finalne tekme za uvrstitev na evropsko nogometno prvenstvo. Štiri reprezentance si bodo lahko priborile še zadnjo vstopnico za evropsko prvenstvo 2021, če seveda bo glede na trenutno stanje. Kaj vse nas še čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.34 Argentina – Paragvaj
Tip: 1

1.97 Bolivija – Ekvador
Tip: 2

2.29 Madžarska – Islandija
Tip: 1 – Madžarska izbrana vrsta je trenutno v fantastični formi saj je na zadnjih 5 tekmah zmagala 3 krat, 1 krat je remizirala in 1 krat izgubila. Danes imajo lepo priložnost, da se prvič po daljšem času uvrstijo na veliko tekmovanje. Islandija, ki je blestela na zadnjem evropskem prvenstvu pa trenutno ni v tako dobri formi! Islandija je na zadnjih 5 tekmah zmagala samo 1 krat in kar 4 krat izgubila. Tudi medsebojna statistika je precej na strani Madžarske. Reprezentanci sta se do sedaj med sabo pomerili 11 krat in 7 krat je slavila Madžarska, 1 krat se je tekma končala z neodločenim izidom 3 krat pa so slavili Islandci. MAdžari so na teh 11 tekmah zabili 22 golov medtem ko so jih Islandsi 11. Madžari torej proti Islandiji na tekmo zabijejo v povprečju 2 gola medtem ko Islandci Madžarom 1 gol. Stavnice glede na trenutno formo manjšo prednost dajejo Madžarski in tudi mi menimo, da bi morali Madžari danes slaviti in se uvrstiti na Euro 2021. Glede na statistiko pričakujemo, da bo danes na tej tekmi doseženih več kot 2,5 gola na tekmo. Kakšna je stavna kvota za to pa preverite na pokerstars stavnici. Naš stavi tip je zmaga Madžarske.

1.75 Srbija – Škotska
Tip: 1

3.15 Severna Irska – Slovaška
Tip: 2 – Obe dve reprezentanci sta v zadnjem obdobju v katastrofalni formi. Ja res je tudi mi se sprašujemo kako je to mogoče, da bo ena vendarle igrala na Euru 2021. Obe dve reprezentanci imata na zadnjih 5 odigranih tekmah popolnoma enako statistiko in sicer obe dve sta 3 krat izgubili in 2 krat remizirali, če gledamo samo redni del. Reprezentanci sta se do sedaj med sabo pomerili 3 krat in 2 krat so slavili slovaki zadnja tekma pa se je končala z neodločenim izidom. Stavnice danes več možnosti za uspeh dajejo S. Irski vendar glede na medsebojne tekme bomo mi stavili na presenečenje in zmago Slovaške. Naš stavni tip je torej zmaga Slovaške.

2.80 Gruzija – Severna Makedonija
Tip: X

1.87 SS Juve Stabia – US Palermo
Tip: 1

1.87 Arnavutkoy Belediyesi Genclik Ve Spor – Kizilcabolukspor
Tip: 1

3.30 Yomraspor – Ceyhan SK
Tip: X

1.58 Sile Yildizspor – Yalovaspor
Tip: 1

1.93 FC Olimp Dolgoprudny – FC Tver
Tip: 1

1.95 Fotbal Trinec – FC Graffin Vlasim
Tip: 1

2.70 Bragantino – Santos
Tip: 1

1.70 Santa Cruz – Gremio
Tip: 2

1.65 CRB – Ceara
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending