Kvalifikacije za svetovno prvenstvo so v polnem teku in danes nas čaka zopet obilica tekem. To bodo tudi zadnje tekme v oktobru potem pa se proti koncu tedna zopet začenjajo ligaška tekmovanja. Kaj vse nas še čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.84 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Kazakstan – Finska
Tip: 2 – V tej skupini je odprto še praktično skoraj vse… no razen to, da bo Francija osvojila prvo mesto saj ima že lepo prednost pred trenutno drugo Ukrajino. Francija je trenutno vodilna reprezentanca in ima 4 točke naskoka pred Ukrajino, ki je na 2. mestu. Obe dve reprezentanci sta še edini neporaženi v tej skupini. Finska pa trenutno zaseda 4. mesto in ima 3 točke manj od Ukrajine. Poleg tega, da ima tri točke manj ima tudi tekmo manj in je tako polek Bih-a v najboljšem položaju za 2. mesto. Reprezentanca BiH-a je trenutno druga in ima tako kot finska tekmo manj od Ukrajine vendar ima točko več. Kazahstan pa je trneutno zadnji s 3 točkami in verjetno so edini, ki nimajo več možnosti za napredovanje saj imajo tako kot Ukrajina in Francija odigranih 6 tekem. Reprezentanci sta se med sabo v teh kvalifikacijah že pomerili in takrat so zmagali Finci z 1:0. Tudi danes so Finci favoriti na stavnicah in glede na to, da imajo še veliko možnosti za drugo mesto, menimo, da bodo storili prav vse, da zmagajo. Naš stavni tip je zmaga Finske. Kakšna je stavna kvota za zmago domače ekipe ali remi pa preverite na pokerstars stavnici.

1.83 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Švedska – Grčija
Tip: 1

1.50 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Danska – Avstrija
Tip: 1

1.14 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Anglija – Madžarska
Tip: 1

1.32 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Ferski Otoki – Škotska
Tip: 2

1.20 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Litva – Švica
Tip: 2

2.75 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Bolgarija – Severna Irska
Tip: 1

2.17 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Kosovo – Gruzija
Tip: 1

2.06 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Albanija – Poljska
Tip: 2 – Albanija s 15 točkami trenutno zaseda 2. mesto v skupini. Njihov današnji tekmec Poljska pa ima točko manj od Albanije in je trenutno tretja. Na četrtem mestu pa je Madžarska, ki pa za obema reprezentancama vsaj po našem mnenju zaostaja preveč, da bi še lahko realno upala na 2. mesto v skupini. V skupini so trenutno prvi Angleži, ki so se že malce odlepili od preostalih reprezentanc. Danes torej obe dve reprezentanci tako Albanije kot Poljske čaka zelo pomembna tekma saj si poraza praktično nobena ne sme privoščiti. Za Albanijo bi bil remi zagotovo dobra popotnica medtem ko Poljaki praktično potrebujejo zmago, da o svoji usodi do konca kvalifikacij odločajo sami. Na prvi kvalifikacijski tekmi v teh kvalifikacijah so Poljaki Albance odpravili kar s 4:1. Poljska je tudi danes manjši favorit na stavnicah, ampak glede na formo Madžarske se bodo morali krepko potruditi za zmago. Poljska je na zadnjih 5 medsebojnih tekmah precej uspešnejša saj beleži pet zmag. Poleg tega, da so Poljaki precej uspešnejši na medsebojnih tekmah Albanija še nikoli ni premagala Poljske. Naš stavni tip za danes je zmaga Poljske.

1.76 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Ukrajina – Bosna in Hercegovina
Tip: 1

1.07 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Portugalska – Luksemburg
Tip: 1

1.15 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Izrael – Moldavija
Tip: 1

1.15 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Srbija – Azerbajdžan
Tip: 1

1.66 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA San Marino – Andora
Tip: 2

1.66 Kvalifikacije za SP, Afrika (CAF) Zimbabve – Gana
Tip: 2

2.09 Kvalifikacije za SP, Afrika (CAF) REPUBLIKA KONGO – Togo
Tip: 1

1.38 Kvalifikacije za SP, Afrika (CAF) Južna Afrika – Etiopija
Tip: 1

1.55 Kvalifikacije za SP, Afrika (CAF) Gvineja – Maroko
Tip: 2

1.91 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo AFC Sirija – Libanon [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.54 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo AFC Oman – Vietnam
Tip: 1

1.84 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo AFC Japonska – Avstralija
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending