Športni nasveti 12.10.2020

0
16
športne stave

V ligi NBA smo dobili novega prvaka. Kdo je to ste verjetno že zasledili, če pa ne pa to preverite na nba.com. Slovenska reprezentanca je dosegla še drugo zmago v ligi narodov in trenutno skupaj z Grčijo zaseda vrh lestvice. Stavni ponedljek bo bolj slabo založen z vrhunskimi stavami, ampak nekaj pa se vendarle bo najdlo. Kaj smo stavili mi pa lahko preverite v spodnjem stavnem pregledu.

2.24 Hallescher FC – FSV Zwickau
Tip: 1 – V tretji nemški bundes ligi se počasi zaključuje 4 krog tekmovanja. Danes se bosta med sabo pomerili še ekipi Hallescher FC in FSV Zwickau. Domača ekipa je novo sezono 3 lige odprla z dvema porazoma in 1 zmago. Osvojene 3 točke trenutno zadostujejo zgolj za 15. mesto na prvenstveni lestvici. Gostje so sezono odprli nekoliko bolje in so na prvih 3 tekmah 1 krat zmagali, 1 krat remizirali in 1 krat izgubili. Osvojene 4 točke trenutno zadostujejo za 13. mesto na prvenstveni lestvici. Je pa potrebno povdariti, da imajo ekipe, ki so uvrščene višje že skoraj čisto vse v nogah po 4 tekme. Tista ekipa, ki bo danes slavila se bo po prvenstveni lestvici seveda krepko povzpela. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah sta ekipi med sabo popolnoma izenačeni. Obe dve namreč beležita po 2 zmagi in remi. Na stavnicah je danes manjši favorit domača ekipa to pa verjetno zaradi tega ker igrajo doma. Tudi sami dajemo prednost domači ekipi zato je naš stavni tip zmaga Hallescher FC.

2.48 Bradford City – Harrogate Town
Tip: 1

2.24 US Albinoleffe – Giana Erminio
Tip: 1

2.34 Alessandria Calcio – Novara Calcio
Tip: 1 – Tudi v tretji Italijanski ligi se počasi končuje 4. krog tekmovanja. Domača ekipa trenutno z 4 osvojenimi točkami zaseda 12. mesto na prvenstveni lestvici. Gostje pa so prvenstvo začeli bolje in z 6 osvojenimi točkami trenutno zasedajo 6. mesto. Gostje bi se tako lahko v primeru zmage danes povzpeli vse do drugega mesta. Kar se tiče forme so torej v boljši gostje, kar se tiče pa medsebojnih tekem pa je situacija malce drugačna. Domača ekipa je namreč slavila na zadnjih treh medsebojnih tekmah in je uspešnejša tudi, če gledamo daljše obdobje. Glede na to, da je domača ekipa slavila na zadnjih 3 medsebojnih tekmah ji tudi mi danes dajemo manjšo prednost za zmago. Naš stavni tip je torej zmaga Alessandria Calcio. Kakšna pa je stavna kvota za zmago gostov pa preverite na partypoker stavnici.

1.90 FC Den Bosch – Helmond Sport
Tip: 1

2.45 AFC Eskilstuna – Örgryte IS
Tip: 1

1.76 FC Inter Cherkessk – FC Yessentuki
Tip: 1

1.88 CD Cobreloa Calama – San Luis de Quillota
Tip: 1

1.65 Nublense – CSD Barnechea
Tip: 1

1.55 Sandgren, Tennys – Karatsev, Aslan
Tip: 1

1.36 Fritz, Taylor – Norrie, Cameron
Tip: 1

1.43 Bublik, Alexander – McDonald, Mackenzie
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending