Športni nasveti 12.10.2019

0
155
stavni nasveti nhl 2

Tale vikend bo zaznamoval reprezentančni nogomet. Reprezentance se krčevito borijo za točke in s tem preboj na Euro 2020. Poleg nogometa bo tale vikend na sporedu tudi dirka formule 1 za veliko nagredo Japonske v legendarni Suzuki. Dirka pa je pod velikim vprašajem saj so že danes odpadle kvalifikacije saj na Japonskem divja tajfun. Do začetka lige NBA pa nas loči samo še 11 dni. No pa si kar poglejmo kaj nas danes čaka…

1.67 Berrettini, Matteo – Zverev, Alexander
Tip: 2

1.73 Gauff, Cori – Petkovic, Andrea
Tip: 2

1.57 Alexandrova, Ekaterina – Ostapenko, Jelena
Tip: 1

2.27 HC Dynamo Moscow – Avtomobilist Yekaterinburg
Tip: 2

2.24 Danska – Švica
Tip: 1

1.30 Ferski otoki – Romunija
Tip: 2

2.07 Bosna in Hercegovina – Finska
Tip: 1 – Reprezentanca BIH-a mora tole tekmo dobiti nujno če še želijo upati na EURO 2020. Trenutno se nahajajo zgolj na 4 mestu s 7 točkami in za Finsko, ki je druga zaostajajo velikih 5 točk. Torej danes gre za neposredni boj za drugo mesto zato je zmaga za BIH nujna kot še nikoli. Trenutno so v precej boljši formi nogometaši Finske izbrane vrste, ki na zadnjih 5 tekmah beležijo kar 4 zmage. Na drugi strani pa domača izbrana vrsta ni tako prepričljiva na zadnjih 5 tekmah je zmagala le 1 krat, 1 krat remizirala in kar 3 krat izgubila. Na do sedanjih dveh medsebojnih tekmah je vedno slavila domača ekipa in nekaj podobnega pričakujemo tudi danes. Naš stavni tip je torej zmaga reprezentance BIH-a.

2.13 New York Rangers – Edmonton Oilers
Tip: 1

4.15 Kvalifikacije za VN Japonske – Zmagovalec
Stava na zmagovalca: Leclerc, Charles – Kvalifikacije za veliko nagrado Japonske bodo na sporedu v zgodnjih jutranjih urah po našem času saj jih organizatorjem danes ni uspelo speljati, ker na Japonskem divaja Tajfun. V zadnjem obdobju je v odlični formi sploh v kvalifikacijah Leclerc, ki je dobil zadnje štiri na koncu pa slavil na dveh dirkah. Tudi danes mu dajemo največ možnosti za uspeh na kvalifikacijah, če bo do njih sploh prišlo. Naš stavni tip je torej zmaga Charles Leclerc.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj