Današnji dan bodo zaznamovali pokalni derbiji in sicer v polfinalu super pokala se bosta na nevtralnem igrišču pomerila Barcelona in Real Madrid v Italiji se bosta udarila Juventus in Milan v Angliji pa Londonski Chelsea in Tottenham. Kaj vse nas še čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.60 Afriški pokal narodov, skupinski del Tunizija – Mali [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.95 Afriški pokal narodov, skupinski del Mavretanija – Gambija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.23 Afriški pokal narodov, skupinski del Ekvatorialna Gvineja – Slonokoščena Obala [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.30 Premier liga West Ham United – Norwich City
Tip: 1 – V zaostali tekmi se bosta danes srečala West Ham in Norwich. Norwich je trenutno zabetoniran na zadnjem mestu prvenstvene lestvice in na hitrem vlaku v drugo ligo. West Ham na drugi strani pa se trenutno nahaja na 5. mestu in je še kako v igri za mesta, ki vodijo v ligo prvakov. West Ham je na prvih 20 tekmah trenutno dosegel 10 zmag, 4 remije in 6 porazov. Kladiva tako trenutno z 34 osvojenimi točkami samo 1 točko zaostajajo za Arsenalom, ki je trenutno četrti. Norwich pa je trenutno odigral 19 tekem in je dosegel zgolj 2 zmagi, 4 remije in 13 porazov. Kar se tiče forme na zadnjih 5 odigranih tekmah je West Ham dobil 3 tekme in 2 izgubil medtem ko je Norwich zmagal zgolj v pokalu in nanizal 4 poraze. West Ham je torej pričakovano v boljši formi poleg tega pa je tudi uspešnejši na zadnjih 5 medsebojnih tekmah. West Ham je dobil 3 tekme, 2 krat pa sta se tekmeca razšla z remijem. Stavnice danes v absolutno vlogo favorita postavljajo West Ham s čimer se strinjamo tudi mi. Naš stavni tip je zmaga West Hama. Kakšna je kvota za morebitno presenečenje pa preverite na 22bet stavnici.

2.05 Liga One FC Crewe Alexandra – Charlton Athletic
Tip: 2

2.60 Ligaški pokal Tottenham Hotspur – Chelsea
Tip: 1

1.90 Superpokal FC Barcelona – Real Madrid [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

2.15 Segunda Liga Varzim SC – SC Farense
Tip: 2

1.60 Division de Honor Juvenil SD San Jose U19 – Mensajero U19
Tip: 1

1.75 Superpokal Inter Mailand – Juventus Torin
Tip: 1 – V super pokalni tekmi se bosta danes udarila Inter Milan in Juventus. Inter Milan je v lanski sezoni zmagal Serio A, medtem ko je bil Juventus zmagovalec pokalnega tekmovanja. Inter je trenutno v zelo dobri formi saj je tudi letos vodilna ekipa v Seri A. Inter je n azadnjih 5 odigranih tekmah dosegel 4 zmage in zgolj 1 poraz proti Realu iz Madrida. Juventusu pa letos v prvenstvu ne gre tako dobro saj se trenutno nahaja na zgolj 5. mestu in že kar nekaj točk zaostaja za mesti, ki vodijo v ligo prvakov. Je pa stara dama v zadnjem obdobju malce dvignila svojo formo saj je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegla 3 zmage in 2 remija. Juventus je še vedno boljši na zadnjih 5 medsebojnih tekmah kjer beleži 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Danes pričakujemo zelo izenačeno tekmo prednost pa dajemo Interju, ki je po našem mnenju letos pokazal dosti več kot pa Juventus. Naš stavni tip je zmaga Interja.

PUSTITE KOMENTAR

Sending