Danes bo na sporedu kar nekaj zanimivih nogometnih obračunov. V Nemčiji se igra pokal, medtem ko se v Angliji začne 18. krog tekmovanja. Tudi v Španiji se nadaljuje najmočnejše nogometno tekmovanje z derbijem med Atletico Madridom in FC Sevillijo. Kako bo s tekmami v ligi NBA pa se bo videlo pozno zvečer. Nekatere bodo zagotovo odpovedane medtem ko se bodo nekatere igrale. Kaj vse nas čaka še danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.93 Bayer 04 Leverkusen – Eintracht Frankfurt
Tip: 1

2.47 Sheffield United – Newcastle United
Tip: 1 – Domača ekipa v letošnji sezoni še nima zmage in bo danes napadala prvo proti srakam. Sheffield se trenutno nahaja na zadnjem mestu prvenstvene lestvice z zgolj 2 osvojenima točkama. Srake pa so trenutno pri 19 točkah kar zadošča za 15. mesto na prvenstveni lestvici. Da je domače moštvo danes manjši favorit na stavnicah je verjetno posledica katastrofalne forme srak, ki so na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah osvojili zgolj 2 točke. Nič bolje sicer ni šlo domači ekipi, ki pa je osvojila zgolj 1. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejši Newcastle United, ki ima 4 zmage 1 krat pa se je tekma končala neodločeno. Za danes napovedujemo presenečenje in provo zmago domače ekipe v tej sezoni saj po 17 krogih je že čas da tudi Sheffield kaj zmaga. Naš stavni tip je torej zmaga Sheffield United.

2.48 Wolverhampton Wanderers – Everton
Tip: 1

1.47 Burnley FC – Manchester United
Tip: 2 – V tem primeru gre za zaostalo tekmo iz prvega kroga, ki še ni bila odigrana med tema dvema tekmecema. Manchester United ima danes lepo priložnos, da z zmago ali remijem zavzame vrh prvensvene lestvice pred sobotnim večnim derbijem. Manchester United ima trenutno na drugem mestu s tekmo manj enako število točk kot Liverpool. Kar se tiče same prvenstvene forme so rdeči vragi v odlični formi saj imajo na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah kar 4 zmage in zgolj 1 remi. Manchester United je nazadnje izgubil 6.1.21 v pokalnem tekmovanju proti mestnemu tekmecu, ki je bil boljši od njih z 2:0. Manchestru danes na sproti stoji Burnley, ki se na prvenstveni tekmi trenutno nahaja na 16. mestu in je v zadnjem obdobju v zelo dobri formi. Burnley je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah kar 3 krat zmagal, 1 krat remiziral in 1 krat izgubil. To jih je tudi popeljalo po lestvici navzgor in niso več na mestih, ki vodijo v drugo ligo. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejši United, ki ima 3 zmage, 1 remi ter 1 poraz. Je pa zanimivo, da je prav zadnjo medsebojno tekmo dobil Burnley z 0:2. Danes pričakujemo težko in zanimivo tekmo, ki se bo končala z zmago Manchester Uniteda, ki je tudi favorit na tujih stavnicah. Stavna kvota za zmago Manchester Uniteda na stavnici bet at home je trenutno 1.47. Z zmago bo Manchester United vsaj do sobote tudi zavzel vrh lestvice. Naš stavni tip je torej zmaga Manchester Uniteda.

1.94 Atletico Madrid – FC Sevilla
Tip: 1

3.30 Granada CF – Osasuna
Tip: 2

1.68 Oklahoma City Thunder – San Antonio Spurs
Tip: 2

1.76 Exeter City – Bolton Wanderers
Tip: 1

1.93 Harrogate Town – Carlisle United
Tip: 2

2.27 Scunthorpe United – Salford City
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending