Razburljiv vikend je za nami kjer smo dobili nove svetovne prvake v košarki in to so Nemci. Poleg košarke so se igrale tudi nogometne tekme oz. kvalifikacije za evro 2024. Kvalifikacije se nadaljujejo tudi danes več pa v spodnjem stavnem pregledu.

Hrvaška
1.41
Armenija
Hrvaška
1X2, Redni del tekme

Wales
1.50
Latvia
Wales
1X2, Redni del tekme

Islandija – Bosna in Hercegovina
Zdi se, da so možnosti Islandije za uvrstitev na turnir Euro 2024 vse manjše, saj je v dosedanjih petih kvalifikacijskih tekmah osvojila le tri točke. Vendar njihov trener Åge Hareide vztraja, da se bodo še naprej borili za uvrstitev, dokler to ne bo več mogoče. Obe domači tekmi v kvalifikacijskem ciklu so izgubili, čeprav tesno, kar zmanjšuje njihove možnosti za uspeh. Za uvrstitev si prizadeva tudi Bosna in Hercegovina, ki ima tri točke prednosti pred Islandijo, zaradi nastopov v ligi narodov pa ima varnostno mrežo v obliki uvrstitve v play-off. Bila je prva reprezentanca, ki je po več kot letu dni priznala premoč Lihtenštajnu, Islandija pa jo je na povratni tekmi premagala s 7:0, kar kaže na precejšnjo razliko v kakovosti med obema ekipama. Hákon Arnar Haraldsson, 20-letni zvezdnik Islandije, je dosegel zadetek proti Luksemburgu, 37-letni Edin Džeko pa je zadel na prejšnji tekmi za Bosno.

Trenutna forma obeh dveh reprezentanc je slaba saj je Islandija na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegla zgolj 1 zmago in nanizala kar 4 poraze. BiH na drugi strani pa je v malce boljši formi saj so dosegli 2 zmagi in 3 poraze. Reprezentanci sta se do sedaj med sabo srečali zgolj 1 krat in to v teh kvalifikacijah. Kot smo že omenili so takrat slavili nogometaši BiH-a s 3:0.

Stavnice v vlogo favorita postavljajo reprezentanco BiHa, ki ima stavno kvoto za zmago 2.45. Stavna kvota za zmago Islandije je nekje okrog 3.00. Kakšna je stavna kvota za remi pa preverite na bet at home stavnici.

Portugalska
1.06
Portugalska
Luksemburg
1X2, Redni del tekme

Slovaška
1.03
Slovaška
Liechtenstein
1X2, Redni del tekme

Maria Camila Osorio Serrano
1.58
Magdalena Frech
Maria Camila Osorio Serrano
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Anastasia Potapova
1.41
Alycia Parks
Anastasia Potapova
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Karolina Pliskova
1.55
Anhelina Kalinina
Karolina Pliskova