Športni nasveti 11.9.2019

0
178
stavni nasveti

Svetovno prvenstvo v košarki je v polnem teku in že prva četrtfinalna tekma včeraj je pripravila pravo senzacijo saj so izpadli glavni kandidati za zlato Srbi. Srbe je zanesljivo premagala Argentina, ki je tako polek Španije že v polfinalu. Danes se za polfinale borijo Francija, ki igra proti oslabljenim Američanom in Avstralija, ki ima presenečenje prvenstva Češko. Favorita za napredovanje sta zagotovo ZDA in pa Avstralija, kdo pa bo napredoval pa bomo videli na koncu. Poleg košarke se danes igra tudi tenis in slovenski nogometni pokal več pa v spodnjih stavnih nasvetih.

1.20 Avstralija – Češka [Nevtralna lokacija]
Tip: 1 – Avstralija je še ne poražena ekipa na svetovnem prvenstvu saj so dobila prav vse tekme. Za prvo mesto v skupini so denimo premagali izredno močno reprezentanco Francije. Čehi pa so se v četrtfinale uvrstili, kljub dvem porazom na prvenstvu. V zadnji tekmi so morali proti Grčiji izgubiti za manj kot 12 točk in to jim je tudi uspelo. Grčija je sicer tekmo dobila, ampak ne z dovolj visoko razliko, da bi se uvrstila naprej. Čehom se je na tej tekmi nasmehnila tudi sreča saj je predčasno pod prho moral MVP rednega dela lige NBA. Reprezentanci se do sedaj med sabo še nista pomerili, saj je to sploh prvo prvenstvo za Čehe in že so v četrtfinalu. Glede na prikazano bi več možnosti za zmago dali Avstraliji, ki je še neporažena na prvenstvu. Seveda bodo imeli Čehi svojo računico kako presenetiti še Avstralijo in se uvrstiti v polfinale, ampak nekako menimo da so že dosegli svoj maksimum. Stavno kvoto za morebitno šokantno napredovanje Češke v polfinale pa preverite na 1xbet stavnici.

2.35 Kalcer Radomlje – ND Gorica
Tip: 2

1.07 PSC Tolmin – NK Celje
Tip: 2 – Celjani so v odlični formi in Tolmin tukaj zagotovo ne bo imel veliko možnosti za morebitno presenečenje. Celje je po slabem začetku pobralo in trenutno v prvenstvu blesti s 4 zaporednimi zmagami. V vseh tekmovanjih pa so Celjani v seriji 5 zaporednih zmag. Ekipi se do sedaj med sabo še nista pomerili in bo to danes njihova prva tekma. Favorit je seveda jasen in naš stavni tip tudi to je zmaga Celja. Je pa zanimivo, da je na zadnji pokalni tekmi Tolmin izločil drugo ekipo Celja in sicer Šampioni Celje…

1.80 NK Nafta – NK Krsko
Tip: 1

1.47 Stosur, Samantha – Stojanovic, Nina
Tip: 2

1.46 Rybakina, Elena – Wang, Xin Yu
Tip: 1

1.47 Zhang, Shuai – Zhu, Lin
Tip: 1

1.59 Peng, Shuai – Pliskova, Kristyna
Tip: 1

1.15 Bagnis, Facundo – Michalski, Daniel
Tip: 1

1.11 Kolasinski, Filip – Arguello, Facundo
Tip: 2

1.29 Cias, Pawel – Giannessi, Alessandro
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj