Športni nasveti 11.7.2019

0
268
stavni nasveti liga evropa

Maribor je prvo kvalifikacijsko tekmo opravil z odliko saj je proti Islandskemu prvaku na gostujočem terenu slavil s 3:0. Danes bodo v ligi Evropa na delu preostali slovenski klubi in sicer Mura bo poizkušala presenetit Izraelce, Domžale bodo igrale proti Balzanu medtem ko bo Olimpija poizkušala premagati Rigas na domačem igrišču in si zagotovit lepo prednost za povratno tekmo. Poleg nogometa bo zopet ogromno teniških obračunov več v stavnih nasvetih…

1.40 Svitolina, Elina – Halep, Simona
Tip: 2

1.34 Mahut N/Roger-Vasselin E – Dodig I / Polasek F
Tip: 1

1.23 Williams, Serena – Strycova, Barbora
Tip: 1

1.71 Klaasen R / Venus M – Cabal J S/Farah R
Tip: 2

1.59 Pyunik Yerevan FC – KF Shkupi Skopje
Tip: 1

1.40 Ordabasy Shymkent – FC Torpedo 2008 Kutaisi
Tip: 1

1.65 FK Ventspils – KS Teuta Durres
Tip: 1

1.64 FC Alashkert – Gjorce Petrov
Tip: 1

2.08 FK Liepaja – FC Dinamo Minsk
Tip: 2

1.19 Bröndby IF – FC Inter Turku
Tip: 1

1.37 Maccabi Haifa – NS Mura
Tip: 1 – Maccabi Haifa je absolutni favorit v tem obračunu medtem ko bodo Muraši poizkušali presenetit oz. si zagotoviti ugoden izid pred povratno tekmo na domačem igrišču. Mura je pripravljalno obdobje oddelala konkretno in na 4 tekmah, ki so jih odigrali 2 krat zmagala in 2 krat izgubila. Izraelci pa so odigrali le dve pripravljalni tekmi in so enkrat zmagali in enkrat remizirali. Naš stavni tip za današnjo tekmo je zmaga Maccabi Haife upamo pa da bi Muri uspelo zabiti gol in obdržati aktiven rezultat pred povratno tekmo. Če pa ste navijač Mure in verjemete v njihovo zmago pa preverite stavno kvoto na 1xbet stavnici.

1.31 Olimpija Ljubljana – Rigas Futbola Skola
Tip: 1 – Olimpija je danes absolutni favorit za zmago v prvem krogu kvalifikacij za uvrstitev v ligo evropo. Olimpija je v pripravljalnem obdobju odigrala 3 tekme na katerih je dosegla prav vse možne izide in sicer enkrat so zmagali, enkrat remizirali in enkrat izgubili. Na drugi strani pa je Latvijski klub že v polnem pogonu saj že igrjo prvenstvene tekme saj se je njihovo prvestvo že začelo. Rigas je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah 2 krat zmagal in kar 3 krat izgubil, kar kaže, da je prvenstvo začel zelo slabo in da niso ravno v bleščeči formi, kar je lepa priložnost za Olimpijo, da že na prvi tekmi odloči potnika v naslednji krog. Naš stavni tip je zmaga Olimpije.

1.47 FC Balzan – NK Domžale
Tip: 2 – Favorit je povsem jasen in to so Domžale, ki so odlično igrale pripravljalne tekme. Domžalčeni so na 5 pripravljalnih tekmah kar 4 krat zmagale in le 1 krat izgubile. Tudi Malteški klub ni v slabi formi saj je na zadnjih 5 tekmah 4 krat zmagal in le enkrat izgubil. Je pa res da se je meril le proti proti Malteških klubih in da nimamo neke primerjave kako močni so dejansko. Kakorkoli stavnice pravijo, da so Domžale absolutni favorit in s tem bi se strinjali tudi mi. Naš stavni tip je torej zmaga Domžal.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj