Danes se uradno začenja evropsko nogometno prvenstvo. Turnir bosta odprli reprezentanci Italije in Turčije. Poleg nogometa nas danes čaka tudi končnica lige NBA več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.54 Turčija – Italija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2 – Italijanska reprezentanca je v svoji kvalifikacijski skupini osvojila prvo mesto in si tako zagotovila pot na evropsko prvenstvo. Italijani so ena redkih reprezentanc, ki je v svoji skupini na 10 tekmah dosegla prav toliko zmag. Turki na drugi strani pa so v svoji kvalifikacijski skupini dosegli 2. mesto s 7 zmagami, 2 remijema in 1 porazom. Italijanska reprezentanca je v seriji 8 zaporednih zmag kar pomeni, da so v fantastični formi. Turki na drugi strani pa so v teh 8 tekmah dosegli 5 zmag, 2 remija in 1 poraz kar tudi ni slabo. Stavnice v vlogo favorita postavljajo Italijane, ki imajo na zadnjih 5 medsebojnih tekmah boljšo bilanco in sicer 2 zmagi in 3 remije. Tudi sami dajemo prednost Italijanski izbrani vrsti, ki je vendarle v strahovito dobri formi. Naš stavni tip je zmaga Italije. Stavno kvoto za morebitno presenečenje pa preverite na 22bet stavnici.

1.77 Atlanta Hawks – Philadelphia 76ers
Tip: 2

1.97 Denver Nuggets – Phoenix Suns
Tip: 2 – Serija se po dveh odigranih tekmah v Phoenixu sedaj seli v Denver. Po dveh odigranih tekmah v Phoenixu je trenuten izid 2:0 za Sunse, ki so na teh dveh tekmah bili precej boljši nasprotnik. Phoenixs je na prvih dveh tekmah v povprečju dosegal 122,5 točke na tekmo medtem ko Denver samo 101,5. Sansi so v teh dveh tekmah prepričljivo boljši tudi v skoku in po asistencah. PRvi igralec sonc v tej seriji je zimzeleni CP3, ki na tekmo dosega 19 točk ob tem pa doda še 13 asistenc na drugi strani pa jre pričakovano prvi obraz Denverja Jokić, ki doseg 23 točk, 11 skokov in 4,5 asistence na tekmo. Denver bo moral na domačem igrišču korenitno spremeniti svojo taktiko, če bo želel izenačiti serijo na 2:2, ampak seveda potrebno je korak po korakom in dobiti prvo tekmo. Vseno pa je situacija takšna, da to kar je pokazal Denver na prvih dveh tekmah ne obeta danes veliko. Naš mnenje je, da bi se lahko tale serija ekspresno končala z napredovanjem Phoenixa in tudi danes je naš stavni tip na zmago Sonc.

1.93 Japonska – Srbija
Tip: 1

3.15 Mavretanija – Liberija
Tip: X

2.29 Kosovo – Gambija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

2.75 Tunizija – Alžirija
Tip: 1

1.55 Malezija – Vietnam [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.13 Afganistan – Oman [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.63 Pogon Grodzisk Mazowiecki – Jagiellonia II Bialystok
Tip: 1

1.61 Pogon II Szczecin – Polonia Sroda WLKP
Tip: 2

1.82 Husum BK – Taastrup FC
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending