Športni nasveti 11.6.2019

0
186

Bojevnikom je včeraj uspelo podaljšati upanje in serijo znižati na 3:2. Za to pa so plačali tudi visok davek saj je Kevin Durant obnovil poškodbo in sedaj bo iz igrišč odsoten precej dlje časa kot bi bil, če bi na vrnitev še malce počakal. Je pa tudi res, da če se ne bi vrnil bi bila serija že zaključena danes. Kakor koli posvetimo se današnjim stavnim nasvetom, kjer nas zopet čaka obilico nogometnega dogajanja…

1.15 Belgija – Škotska
Tip: 1

1.30 Italija – Bosna in Hercegovina
Tip: 1 – Italija in Bosna se na zadnje nista uvrstili na veliko tekmovanje in zagotovo si sedaj želita na evropsko prvenstvo 2020. Italija je odlično začela kvalifikacijski turnir saj je osvojila 3 zmage na 3 tekmah, medtem ko je reprezentanca BiH-a enkrat zmagala, enkrat remizirala in nazadnje izgubila proti Finski. Italija se ob 100% izkupičku tako nahaja na 1. mestu, metem ko je Bosanska izbrana vrsta s 4 točkami na 4. mestu. Trenutno je v boljši formi Italijanska reprezentanca, ki je tudi absolutni favorit na stavnicah. Naš tavni tip je zmaga Italije.

3.02 Islandija – Turčija
Tip: X Turki so nazadnje presenetili saj so premagali svetovne prvake Francoze kar z 2:0 na domačem igrišču in tako s tremi zmagami zasedajo prvo mesto. Z zmago nad Francijo je Turčija oddala jasno kandidaturo za eno od dveh vodilnih mest, ki vodita na evropsko prvenstvo. Pred začetkom kvalifikacij sta bili favoritinji za prvo in drugo mesto Islandija in Francija, sedaj pa se bo kot vse kaže vmešala še Turčija. Glede na to da je Islandija izgubila proti Franciji medtem ko so Turki zmagali danes morajo Islandci nujno napadati vse 3 točke bo pa to zagotovo težko. Stavnice v vlogo favorita postavljajo Turke, sami pa menimo, da glede na to, da Islandci igrajo doma bi lahko iztržili vsaj remi. Poleg tega so v zadnjem obdobju na medsebojnih tekmah zmagovali Islandci, ki so dobili zadnji dve tekmi. Naš stavni tip je torej neodločen izid v kolikor pa verjamte v zmago ene ali druge reprezentance pa stavno kvoto preverite na 1xbet stavnici.

1.01 Nemčija – Estonija
Tip: 1 – Tukaj ni kakšne filozofije saj je Nemčija mega favorit in vse drugega kot zmaga bo odmevalo po vsem svetu. Naš stavni tip je zmaga Nemčije. Mogoče bi se tukaj izplačalo staviti plus dva gola Estoniji in vseeno na zmago Nemčije.

1.13 Čile – Švedska [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.25 Nova Zelandija – Nizozemska [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.42 Berrettini, Matteo – Kyrgios, Nick
Tip: 2

2.24 Južna Koreja – Iran
Tip: 1

1.20 Rusija – Ciper
Tip: 1

1.70 Azerbajdžan – Slovaška
Tip: 2

1.50 Albanija – Moldavija
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj