Danes nas čaka ogromno nogometnega dogajanja v Angliji, Španiji, Franciji in tako dalje. Poleg nogometa pa bo zopet vroče v ligi NBA, kjer bodo na sporedu 5 tekme v seriji. Kaj vse nas čaka pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.68 Premier liga Leeds United – Chelsea
Tip: 2

1.83 Premier liga Watford – Everton
Tip: 2 – Everton je v seriji dveh zaporednih zmag in na dobri poti, da si zagotovi obstanek v prvi ligi. Everton je nazadnje vzel mero še aktualnemu evropskemu prvaku Chelseaju in lisicam. Danes pa Everton čaka precej lažje delo saj bo igral proti Watfordu, ki je že potrjen drugoligaš. Everton se trenutno nahaja na 16. mestu in je le točko nad cono izpada tako, da danes nujno potrebuje 3 točke za lažje “spanje”. Watford pa bo sezono končal na zadnjem ali predzeanjem mestu odvisno od nadlednjih 3 tekem. Trenutno je ekipa na predzadnjem mestu in ima točko naskoka pred Norwichem. Everton je na srečo v zadnjem obdobju ulovil dobro formo saj je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah dosegel 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Watford pa je v seriji 5 zaporednih porazov. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejši Everton, ki beleži 3 zmage in 2 poraza. Zadnja oz letošnja prva prvenstvene tekma se je končala z visoko zmago Watforda in sicer kar s 5:2. Glede na trenutno situacijo napovedujemo zmago Evertona, ki jo krvavo potrebuje medtem ko Watford igra zgolj za svojo čast. Naš stavni tip je zmaga Evertona.

1.44 Premier liga Leicester City – Norwich City
Tip: 1

1.23 Premier liga Wolverhampton Wanderers – Manchester City
Tip: 2

1.60 Primera Division FC Sevilla – RCD Mallorca
Tip: 1

1.64 Primera Division Elche CF – Atlético Madrid
Tip: 2

2.11 Primera Division Deportivo Alaves – Espanyol Barcelona
Tip: 1

2.60 Primera Division Osasuna – Getafe
Tip: 1

1.52 Ligue 1 OGC Nice – AS Saint Etienne
Tip: 1

1.57 Ligue 1 FC Nantes – Stade Rennais FC
Tip: 2

1.43 NBA končnica Boston Celtics – Milwaukee Bucks
Tip: 1 – Serija je izenačena na 2:2 in vse se začenja praktično od začetka. Boston je na zadnji tekmi slavil s 116:108 potem ko mu je uspel preobrat v zadnji četrtini katero je dobil kar s 43:28. Bostonu je torej uspelo nazaj pridobiti prednost domačega igrišča. Naslednja 5 tekma bo sedaj v Bostonu in prav zanimivo bo spremljati ali se bo na igrišče vrnil Khris Middleton, ki se je poškodoval na drugi tekmi v seriji proti Bikom. Glede na trenuten potek serije so po našem mnenju v manjši prednosti kelti, ki so vendarle bili blizu zmagi tudi na 3 tekmi. Sedaj pa se serija seli v Boston in brez Khris Middleton bodo Bucksi težko prišli do zmage na tej tekmi. Naš stavni tip je zmaga Bostona, ker igra doma in nima toliko težav s poškodbami kot Bucksi.

1.63 NBA končnica Memphis Grizzlies – Golden State Warriors
Tip: 2