Športni nasveti 11.5.2020

0
26
khl_stavni nasveti

Vikend je za nami in bil je kar dobro nogometno obarvan po dolgem času. Naslednji vikend pa bo še precej boljši, saj se na sceno vrača Bundes Liga! Na današnji ponedeljek pa je stavna ponudba bolj okrnjena kot je to že v navadi. Še največ bo danes na sporedu namiznega tenisa, skrajšane hukejske ruske pro lige, e-sporta in tako dalje. Kaj smo stavili mi pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.40 MS Ashdod – Hapoel Be’er Scheva
Tip: 2

1.15 Sanna Khanh Hoa – Ben Tre
Tip: 1

1.01 Wfc Dnepr-mogilev – FC Dinamo BGUFK
Tip: 2

2.05 Lokomotiv Gomel – FC Krumkachi
Tip: 1

1.40 Cintl, Alex – Kopan, Alexander
Tip: 1

1.26 Belov, Aleksandr – Mikulenok, Valeriy
Tip: 1

1.46 Dobrovolsky, Aleksandr – Karlashov, Anton
Tip: 1

1.32 Kislyi, Pavel – Strebkov, Nikita
Tip: 2

1.43 Manba – Wenzhou
Tip: 1

2.01 Steel Boars – Four Ronin
Tip: 2 – Če pogledamo obdobje zadnjih 10 tekem obeh dveh ekip lahko hitro ugotovimo, da sta obe dve v zelo podobni formi. Obe dve ekipi sta namreč na zadnjih 10 tekmah slavili po 5 krat in 5 krat izgubili. Na stavnicah je manjši favorit ekipa Ronin, ki je precej uspešnejša na zadnjih medsebojnih tekmah. Na zadnjih 5 odigranih medsebojnih tekmah je ekipa Ronin zmagala kar 4 krat in zgolj 1 krat izgubila. Pa še ta poraz je prišel po podaljšku. Naš stavni tip za danes je zmaga Four Ronin.

2.50 WAR Foxes – Rockets
Tip: 1 – Lisice so na zadnjih 10 odigranih tekmah zmagale 7 kra in zgolj 3 krat izgubile, kar priča da so v dobri formi. Na drugi strani pa so rakete na zadnjih 10 tekmah zmagale zgolj 2 krat in kar 8 krat izgubile kar priča, da so v katastrofalni formi. Ravno zaradi trenutne forme nas čudi podatek, da so rakete danes favorit na stavnicah! Je že res, da so rakete na zadnjih 5 medsebojnih tekmah zmagale 3 krat, so pa lisice prepričljivo dobile zadnji dve medsebojni tekmi. Danes kljub temu, da imajo rakrete na stavnici bet at home kvoto za zmago 2.03 in so favorit bomo stavili na lisice, ki so v precej boljši formi kot tekmec. Naš stavni tip je torej zmaga WAR Foxes.

PUSTITE KOMENTAR

Sending