Športni nasveti 11.3.2019

0
54
Ogledi
stavni nasveti formula 1

Ponedeljek je tukaj in nekaj nogometnih tekem bo danes. Še najbolj zanimivo bo srečanje med AS Roma in Empoli FC v Italijanskem prvenstvu. Nogometa pa ne bo manjkalo v torek, sredo in četrtek, ko se bo igrala liga prvakov in liga evropa. Pa si kar poglejmo kaj vse nas še čaka danes:

1.28 Galatasaray – Antalyaspor AS
Tip: 1

1.51 AS Roma – Empoli FC
Tip: 1 – Roma na zadnjih 10 domačih tekmah ni izgubila proti Empoli in tudi danes je favorit v tem obračunu. Forma Empoli ni ravno bleščeča saj nima zmage že kar 13 tekem na gostujočem terenu. Na drugi strani je Roma letos na domačem igrišču zmagala 7 krat, 4 krat remizirala in le enkrat izgubila. Empoli se na prvenstveni lestvici nahaja na 17. mestu, kar je zadnje mesto, ki še zagotavlja obstanek v prvi ligi. Roma pa je na prvestveni lestvici na 5. mestu in so mesto za pozicijam, ki vodijo v ligo prvakov v naslednji sezoni. Tukaj lahko vidimo, da obe dve ekipi danes potrebujeta točke saj se eni borijo za obstanek drugi pa za ligo prvakov. Glede na formo prednost dajemo Romi, ki ima precej boljšo igralsko zasedbo in bi morala danes dobiti tole tekmo. Naš stavni tip je 1. Stavno kvoto za morebiten remi ali zmago Empolija lahko preverite na 1xbet stavnici.

1.15 Benfica Lizbona – CF Os Belenenses
Tip: 1

1.59 Lechia Gdansk – Wisla Plock SA
Tip: 1

2.48 Fortuna Düsseldorf – Eintracht Frankfurt
Tip: 2

1.95 Los Angeles Clippers – Boston Celtics
Tip: 1

1.61 Utah Jazz – Oklahoma City Thunder
Tip: 1 – OKC je trenutno v zelo slabi formi saj so na zadnjih 10 tekmah zmagali le 3 krat in tako padli na 4. mesto v zahodni konferenci. V primeru današnjega poraza bi izgubili tudi 4. mesto in tako padli na 5 mesto. Forma Jazzov pa je precej boljša kot od OKC saj so na zadnjih 10 tekmah dobili 6 tekem in le 4 izgubili. Jazzi tudi odlično igrajo na domačem igrišču kjer so letos zmagali na 21 tekmah in le 11 krat izgubili. Večino teh 11 porazov pa so si nabrali v začetku sezone, ko so se še lovili. Prednost danes tako dajemo domači ekipi, ki je v boljši formi poleg tega pa bodo imeli še prednost domačega igrišča. Naš stavni tip je zmaga Jazzov.

1.76 Brooklyn Nets – Detroit Pistons
Tip: 1

1.21 Houston Rockets – Charlotte Hornets
Tip: 1

1.79 Washington Wizards – Sacramento Kings
Tip: 1

1.13 Cleveland Cavaliers – Toronto Raptors
Tip: 2

Dodaj odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here