Danes se začenjajo oz. nadaljujejo kvalifikacije za svetovno prvenstvo v nogometu, ki bo v Katarju naslednje leto. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.12 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Rusija – Ciper
Tip: 1

3.60 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Slovaška – Slovenija
Tip: 2 – Začenja se predzadnji krog kvalifikacij za svetovno prvenstvo v nogometu. Slovenska izbrana vrsta je že brez vsakršnih možnosti za napredovanje zato bo danes igrala zgolj za čast in slavo :). Enako kot za Slovenijo velja tudi za Slovaško izbrano vrsto. Slovenija se trenutno z 10 točkami nahaja na 4. mestu, medtem ko je Slovaška mesto višje saj ima malce boljšo gol razliko kot Slovenija. Ima pa Slovaška izbrana vrsta prav tako 10 točk kot Slovenija. Slovenija je na dosedanjih 8 tekmah dosegla 3 zmage, 1 remi in 4 poraze. Slovaška na drugi strani pa ima 2 zmage, 4 remije in 2 poraza. Na prvi tekmi v teh kvalifikacijah sta se reprezentanci razšli brez zmagovalca z izidom 1:1. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je supešnejša Slovenija , ki beleži 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Stavnice danes v vslogo favorita postavljajo Slovaško, ki je na domačem igrišču denimo izgubila samo proti Hrvaški. Slovenija na drugi strani pa ni favorit in ima na gostovanjih zgolj 1 zmago. Vseeno pa menimo, da bo Slovenija danes dosegla novo zmago nad Slovaško saj ji ta reprezentanca v zadnjem obdobju zelo leži. Naš stavni tip je zmaga Slovenije.

1.12 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Malta – Hrvaška
Tip: 2

2.44 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Armenija – Severna Makedonija
Tip: 2 – Armenija je kvalifikacije odprla s 3 zaporednimi zmagami in bila kar nekaj časa vodilna reprezentanca v skupini. Armenci so potem v naslednjih 5 tekmah nanizali 3 remije in 2 poraza kar jih je pomaknilo po lestvici navzdol na 4. mesto. Vseeno pa Armenija za drugo Romunijo zaostaja zgolj za točko in lahko danes z morebitno zmago še upa na preboj v dodatne kvalifikacije za sevtovno prvenstvo v nogometu. Makedonija ima v tej skupini enako točk kot Armenija in tud danes potrebuje zmago, da ostane v igri za napredovanje. V tej skupini je vodilna Nemčija, ki si je že zagotovila igranje na svetovnem prvenstvu v nogometu v Katarju. Za drugo mesto v tej skupini pa se bodo borile kar 4 reprezentance. Najslabše trenutno kaže Islandiji, ki za Romunijo zaostaja za 5 točk vendar lahko danes na medsebojni tekmi veliko pridobi v kolikor zmag. V prid Islandiji pa mora iti tudi tale tekma saj v kolikor Armenija ali Makedonija zmaga je konec sanj za Islandce. Prva medsebojna tekma med tema reprezentancama se je končala z 0:0. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah sta reprezentanci popolnoma izenačeni vsaka beleži po 2 zmage in remi. Naš stavni tip je zmaga Makedonije. Kakšna je stavna kvota za zmago Armenije ali remi pa preverite na 22bet stavnici.

4.10 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Gruzija – Švedska
Tip: X

2.49 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Azerbajdžan – Luksemburg
Tip: 1

1.45 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Grčija – Španija
Tip: 2

1.59 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Romunija – Islandija
Tip: 1

1.35 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Irska – Portugalska
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending