Francozi so zmagovalci lige narodov potem ko so z 2:1 premagali Špance. Tekma je bila popolnoma nezanimiva do 60 minute potem pa so začeli padati goli. Mali finale pa so dobili Italjiani, ki so bili boljši od Belgijcev. Danes pa se nadaljujejo kvalifikacije za svetovno prvenstvo kjer bo Slovenija poizkušala premagati Ruse. Kaj vse nas še čaka danes pa v spodjem stavnem pregledu.

3.10 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Ciper – Malta
Tip: X

2.48 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Slovenija – Rusija
Tip: 1 – Rusija je skupaj s Hrvaško vodilna ekipa v skupini. Pred Slovenijo, ki je trenutno tretja imajo Rusi in Hrvati 6 točk naskoka. Slovenija je na zadnji tekmi pokazala svoj talent saj je Malto povozila kar s 4:0. Slovenija je na tej tekmi dosegla toliko zadetkov kot jih je prej na vseh 6 tekmah skupaj. Rusija pa je na zadnji tekmi na domačem stadionu premagala Slovaško z 1:0. Obe dve reprezentanci sta torej dobili zadnji tekmi in s tem nakazali, da sta v dobri formi. Slovenija bi si z današnjo zmago odprla nekaj dodatnih upanj za 2. mesto v skupini vendar za to nujno potrebuje zmago. V kolikor Slovenija danes ne bi zmagala je sanj o drugem mestu v skupini konec! Slovenija in Rusija sta na zadnjih 5 medsebojnih tekmah popolnoma izenačeni saj obe dve beležita po 2 zmagi in remi. Ruse pa zagotovo še vedno boli ko so jih Slovenci izločili v dodatnih kvalifikacijah za svetovno prvenstvu v južni Afriki. Glede na prikazano Slovenije na prejšnji tekmi smo danes oprimisti, da bodo tole trekmo dobili zato je naš stavni tip zmaga Slovenije. Kakšna je stavna kvota za remi ali zmago Rusov pa preverit na 22bet stavnici.

1.44 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Norveška – Črna Gora
Tip: 1

1.45 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Hrvaška – Slovaška
Tip: 1

1.18 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Severna Makedonija – Nemčija
Tip: 2 – V tej skupini trenutno vodi Nemčija, ki je z nogo in pol že na svetovnem prvenstvu v Katarju saj ima pred Severno Makedonijo in Armenijo pred zadnjimi tremi tekmami 6 točk naskoka. Nemci pa so v tej skupini pokazali, da so tudi ranljivi saj so doživeli poraz na domačem igrišču ravno proti Severni Makedoniji. Nemčija je trenutno v odlični formi saj na zadnjih 5 odigranih tekmah beleži 4 zmage in zgolj 1 poraz. Severna Makedonija pa je v tem obdobju bolj kot ne nizala remije in je sicer pri 1 zmagi, 3 remijih in 1 porazu. Na stavnicah so Nemci absolutni favoriti in vse drugega kot zmago bo zagotovo šok. Nekako ne verjamemo, da bi si NEmci proti Makedoncem privoščili še en spodrsljaj zato je naš stavni tip danes zmaga Nemčije.

1.26 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Belorusija – Češka
Tip: 2

1.45 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Latvija – Turčija
Tip: 2

1.53 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Estonija – Wales
Tip: 2

1.10 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Islandija – Lihtenštajn
Tip: 1

4.10 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Romunija – Armenija
Tip: X

1.96 Kvalifikacije za SP, Afrika (CAF) Gabon – Angola [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.28 Kvalifikacije za SP, Afrika (CAF) Mozambik – Kamerun [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.17 Kvalifikacije za SP, Afrika (CAF) Slonokoščena Obala – Malavi [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.95 Kvalifikacije za SP, Afrika (CAF) Libija – Egipt
Tip: X

PUSTITE KOMENTAR

Sending