Športni nasveti 11.10.2020

0
17
stavni tipi liga narodov

V finalu lige nba bo danes na sporedu 6 tekma serije med Miamijem in Lakrsi. V Nemčiji pa bo na sporedu velika nagrada Formule 1, kjer je včeraj Bottas presenetil Hamiltona in osvojil prvi startni položaj. Poleg košarke in formule 1 se danes nadaljuje evropska nogometna liga narodov. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.65 Miami Heat – Los Angeles Lakers
Tip: 1 – V finalni seriji trenutno vodijo Los Angeles Lakersi z 3:2. Miamiju je na zadnji tekmi uspelo podaljšati upanje po naslovu prvaka. Lahko se samo vprašamo kakšen bi bil rezultat če Miami ne bi imel težav s poškodbami tako kot jih nimajo Lakersi. Situacija je takšna kot je, za današnjo tekmo je zopet zelo malo možnosti, da bo Goran igral. Mogoče pa se to spremeni do 7… Lakersi so na 5 tekmi imeli met za naslov prvaka in so ga zapravili, sedaj so po našem mnenju v boljši pfihični poziciji košarkarji Miamija in verjamemo, da lahko danes izsilijo 7 tekmo. V kolikor bo Buttler ponovil zadnjo tekmo smo v to prepričani. Pa tudi če je ne je verjetno na drugi strani tudi James ne bo, ki je dosegel kar 40 točk. Skratka naš stavni tip za danes je presenečenje in zmaga Miamija. Goran bi si le zaslužil možnost igranja na 7 tekmi in prstan!

5.00 VN Eifel – Dirka – Zmagovalec
Dolgoročno: Verstappen, Max

2.85 Irska – Wales
Tip: 1

2.70 Anglija – Belgija
Tip: 2

1.53 Bosna in Hercegovina – Nizozemska
Tip: 2

2.85 Kosovo – Slovenija
Tip: 2 – Na prvi tekmi lige narodov je Slovenija remizirala proti Grčiji medtem ko je na drugi z 1:0 premagala Moldavijo. Slovenijo danes čaka nova težka tekma in sicer protu Kosovu, ki je par dni nazaj izpadlo iz možnosti igranja na Euru 2021. Kosovo pa je na prvih dveh tekmah 1 krat izgubilo in 1 krat remiziralo. Kosovo in Slovenija se med sabo še nista pomerili zato bo to danes zgodovinsko gledano prva tekma. Na stavnici bet at home je manjši favorit Kosovo, ki ima stavno kvoto za zmago 2.75, medtem ko ima Slovenija 2,85. Stavna kvota za morebiten remi pa je 2.80. Kar se tiče same forme so trenutno v precej boljši slovenci saj so Kosovčani na zadnjih 5 tekmah kar 4 krat izgubili in zgolj 1 krat remizirali. Slovenija pa je 3 krat zmagala, 1 krat remitirala in 1 krat izgubila. Glede na trenutno formo dajemo prednost naši reprezentanci. Naš stavni tip je torej zmaga Slovenije.

1.70 Srbija – Madžarska
Tip: 1

2.00 Škotska – Slovaška
Tip: 1

1.84 Poljska – Italija
Tip: 2

1.98 Rusija – Turčija
Tip: 1

1.73 Finska – Bolgarija
Tip: 1

1.94 Hrvaška – Švedska
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending