Septemberski nogometni kvalifikacijski cikel je za nami. Slovenska izbrana vrsta je vsaj kar se nas tiče razočarala in po našem mnenju zapravila vse možnosti za vsaj dodatne kvalifikacije. Danes pa se počasi začenjajo najmočnejša ligaška tekmovanja. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.91 SV Meppen – SC Freiburg II
Tip: 1

1.86 Birmingham City – Derby County
Tip: 1

1.98 Barrow AFC – Colchester United FC
Tip: 1

3.35 Harrogate Town – Newport County
Tip: X

2.24 Benevento Calcio – Lecce
Tip: 1

2.35 Sporting Gijon – CD Leganes
Tip: 1

2.06 Lorient – Lille OSC
Tip: 2 – Aktualni Francoski prvaki so v novo sezono štartali katastrofalno in so šele v četrtem krogu tekmovanja dosegli prvo prvenstveno zmago prej pa so 2 krat remizirali in 1 krat izgubili. Lille je tako trenutno pri 5 točkah, kar na prvenstveni lestvici zadošča za zgolj 10. mesto. Njihov današnji nasprotnik pa je v novo sezono ravno tako kot Lille krenil z 1 zmago, 2 remijema in 1 porazem. Je pa domača ekipa na prvenstveni lestvici malce višje od Lilla saj ima boljšo gol razliko in zaradi tega so trenutno na 7. mestu. Kar se tiče same tekmovalne forme sta obe dve ekipi v zelo podobni ozroma kar isti. Obe dve ekipi namreč na zadnjih 5 odigranih tekmah beležita po 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah pa je nekoliko uspešnejši Lille, ki beleži 3 zmage in 2 poraza. Stavnice danes v vlogo favorita postavljajo Lille, ki ima stavno kvoto z azmago na bet at home stavnici 2.06. Stavna kvota je kar visoka če vemo, da je Lille prvak po drugi strani pa je kar pričakovana, glede na to, da sezone niso začeli najbolje. Naš stavni tip je zmaga Lilla.

1.78 CF Estrela – Rio Ave
Tip: 2

1.72 LB Chateauroux – Sete 34 FC
Tip: 1

2.65 Avranches – Stade Lavallois MFC
Tip: 1

2.19 Villefranche Sur Saone – FC Chambly
Tip: 1

1.67 Chrobry Glogow – SKRA Czestochowa
Tip: 1

1.35 Club Brugge – KV Oostende
Tip: 1

1.50 FC Midtjylland – FC Nordsjalland
Tip: 1

1.82 Bröndby IF – Silkeborg IF
Tip: 1 – V Danski najmočnejši nogometni ligi se danes začenja 8. krog tekmovanja. Domača ekipa letošnje sezone ni začela najbolje saj se trenutno nahaja na zgolj 8. mestu prvenstvene lestvice. Aktualni prvaki so torej novo sezono začeli zelo slabo. Po 7 odigranih krogih so dosegli zgolj 1 zmago, 4 remije in 2 poraza. Gostujoča ekipa pa je pa je na prvenstveni lestvici trenutno na 6. mestu in imajo 3 točke več od prvakov. Kar se tiče zadnjih 10 medsebojnih tekem je precej uspešnejša domača ekipa, ki beleži kar 10 zaporednih zmag. Domači so tudi favoriti na stavnicah imajo pa relativno visoko stavno kvoto to pa je najverjetneje posledica slabe forme. Po drugi strani pa so si domači sedaj malce odahnili od napornega tempa in verjamemo, da se bodo zopet vrnili v zmagovit ritem. Naš stavni tip je zmaga aktualnih prvakov Bröndby.

PUSTITE KOMENTAR

Sending