Športni nasveti 10.9.2019

0
186
stavni nasveti
stavni nasveti bundesliga

Tudi danes se nadaljujejo kvalifikacijske tekme za Euro 2020. Slovenija je včeraj dosegla še tretjo zaporedno zmago v teh kvalifikacijah in se povzpela na 2. mesto v skupini. Za vodilno Poljsko Slovenska izbrana vrsta zaostaja samo še 2 točki. Danes nas poleg nogometa čakata tudi dva košarkarska četrtfinala, kjer pa sta Srbija in Španija absolutni favorit. Pa si kar poglejmo kaj smo danes pripravili v spodnjih stavnih nasvetih.

1.50 Riske, Alison – Kerber, Angelique
Tip: 2

1.04 Španija – Poljska [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.10 Črna Gora – Češka
Tip: 2

1.31 Luksemburg – Srbija
Tip: 2 – Ne boste vrejeli ampak trenutni pogled na lestvico kaže da je Luksemburg pred reprezentanco Srbije in ravno zaradi tega je danes tako “visoka” kvota za zmago Srbije. Srbija v teh kvalifikacijah igra zelo slabo in trenutno po 4 odigranih tekmah beleži le 4 točke kar je veliko manj od pričakovanj. V skupini je gladko prva Ukraina, ki ima 13 točk po 5 odigranih tekmah in kot se zdi je reprezentanca že uvrščena na Euro 2020. Danes torej pričakujemo, da se bo Srbska reprezentanca malce zresnila in nekako uspela razbiti Luksenburg in se po lestvici povspeti malce višje. Forma obeh ekip je podobna, ampak glede na renome bi lahko rekli da je Luksenburg v odlični formi medtem ko so Srbi v katastrofalni. Naš stavni tip je torej zmaga Srbije, ki je tudi favorit na tej tekmi.

1.11 Anglija – Kosovo
Tip: 1

1.06 Litva – Portugalska
Tip: 2

2.32 Albanija – Islandija
Tip: 2 – Po trenutnih rezultatih bi lahko rekli, da je to skupina smrti saj imajo po 5 odigranih krogih kar 3 reprezentance po 12 točk. Trenutno je prva v skupini Francija, ki ima boljšo gol razliko od druge Turčije in tretje Islandije. Glede na to, da se na Euro 2020 uvrstita samo prve dve reprezentance danes ne pričakujemo nič drugega kot popoln napad Islandije na zmago saj v nasprotnem primeru že lahko zapravi priložnost za Euro 2020. Reprezentanci sta se že pomerili v teh kvalifikacijah in sicer v Islandiji so takrat z 1:0 slavili Islandci. Danes v Albaniji gre pričakovati precej težjo tekmo saj Albanci doma igrajo dosti bolje kot na gostovanjih in ravno zaradi tega imajo Islandci tako visoko kvoto na stavnici bet at home za zmago. Sami bi vseeno malce več možnosti dali za uspeh Islandiji, ki ima malce boljše moštvo sploh pa je njihova forma dosti boljša od Albanske, ki je denimo zadnjo tekmo izgubila s kar 4:1 proti Franciji. Naš stavni tip je torej zmaga Islandije.

1.25 Moldavija – Turčija
Tip: 2

1.01 Francija – Andora
Tip: 1

1.43 Cornet, Alize – Kenin, Sofia
Tip: 2

1.21 Pliskova, Karolina – Hercog, Polona
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj