Od najmočnejših 5 nogometnih lig v evropi se bo danes igralo samo v Španiji. V Španiji bosta na sporedu dve tekme. Poleg Španske nogometne lige bo danes veliko tekem tudi v drugi Italijanski ligi. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.80 Huddersfield Town – Luton Town
Tip: 1

3.30 Fulham FC – Cardiff City
Tip: X – Danes se v drugi angleški ligi začenja 43. krog tekmovanja. Fulham se trenutno nahaja na 4. mestu in bi si z morebitno današnjo zmago že zagotovil vsaj končnico za uvrstitev v prvo ligo. Na drugi strani pa se Cardiff nahaja na 6. mestu in nujno potrebuje točke, da na tem mestu tudi obstane saj je to mesto zadnje mesto, ki prinaše končnico boja za v prvo ligo. V letošnji sezoni sta se ekipi med sabo že pomerili in takrat se je tekma končala neodločeno. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah pa so malce uspešnejši nogometaši Fulhama, ki imajo 2 zmagi, 2 ramija ter 1 poraz. Danes pričakujemo zelo zanimivo tekmo za katero menimo, da se bo tako kot prva letos med tema dvema tekmecema končala z neodločenim izidom. Naš stavni tip je torej X.

1.82 Spezia Calcio – Nuova Cosenza Calcio
Tip: 1

2.23 Ascoli Calcio – Unione Sportiva Salernitana 1919
Tip: 1

2.95 Empoli FC – Frosinone
Tip: X

2.14 Pordenone – Pisa Calcio
Tip: 1

1.96 Chievo Verona – Trapani Calcio
Tip: 1

1.73 Real Sociedad – Granada CF
Tip: 1 – Real Sociedad trenutno v španskem prvenstvu zaseda 7. mesto to pa je zadnje mesto, ki še pelje v evropsko tekmovanje. Real Sociedad danes nujno potrebuje točke saj je prednost pred 8. Valencio samo 1 točko. Na drugi streni pa Granada zaseda 10. mesto in je tudi blizu evropskim tekmovanjem. Za današnjim tekmecem Granada zaostaja zgolj za 4 točke in z morebitno današnjo zmago bi se približala zgolj na točko zaostanka. Real Socedad je v zadnjem obdobju zaradi slabe forme zelo padel na lestvici saj je denimo pred ponovnim zagonom držal 4. mesto na lestvici in s tem imel v rokah vstopnico za v ligo prvakov. Real Sociedad je po ponovnem zagonu prvenstva najprej remiziral potem pa kar 4 krat zapored izgubil na zadnjih dveh tekmah pa je 1 krat remiziral in 1 krat zmagal. Na drugi strani pa je Granada na teh 7 tekmah 2 krat zmagala, 3 krat remizirala in 2 krat izgubila. Gostje so torej v boljši formi vendar je tudi pri Real Socedadu vidno, da se pobira. Na stavnici 1xbet je danes favorit Real Sociedad tako kot praktično na čisto vseh tujih stavicah. Granadi stavnice ne pripisujejo ravno veliko možnosti to pa verjetno zaradi tega ker je Real Socedad dobil prav vseh 5 zadnjih medsebojnih tekem. Tudi naš stavni tip za danes je zmaga Real Socedada.

1.20 Real Madrid – Deportivo Alavés
Tip: 1

1.49 Vitória Guimarães – Gil Vicente FC
Tip: 1

1.55 Sporting CP – Santa Clara
Tip: 1

1.93 Pacos Ferreira – Sporting Braga
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending