Športni nasveti 10.6.2019

0
206
Športni nasveti

V ligi NBA bo danes ponoči na sporedu 5. tekma v seriji in ta že lahko da naslov prvaka, saj Toronto vodi s 3:1. Poleg košarke in tenisa se danes igrajo tudi kvalifikacije za evropsko prvenstvo v nogometu leta 2020, na sporedu pa bo seveda tudi nekaj prijateljskih tekem. Pa si kar poglejmo kaj smo danes pripravili v stavnih nasvetih.

1.15 Kohlschreiber, Philipp – Kecmanovic, Miomir
Tip: 1

1.09 Argentina – Japonska [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.53 Češka – Črna Gora
Tip: 1

1.30 Španija – Švedska
Tip: 1

2.03 Severna Makedonija – Avstrija
Tip: 2

1.10 Kanada – Cameroon [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.78 Toronto Raptors – Golden State Warriors
Tip: 1 – Reptorji imajo danes lepo priložnost, da zaklučijo serijo in tako prvič v zgodovini franšize postanejo prvaki Lige NBA. Reptorji so dobili obe dve tekmi v Oakland in danes imajo bojevniki ekstremno težko delo, da v Torontu premagajo reptorje in tako serijo zopet pripeljejo v Oakland. Fenomenalno 4. tekmo je odigral Leonard, ki je na koncu tretje četrtine dosegel 11 točk in tako reptorje popeljav v udobno prednost, ki je potem niso več zapravili do konca srečanja. Bojevnikom je enkrat že uspelo obrniti rezultat 1:3 in sicer proti OKC v konferenčnem polfinalu nato pa istega leta v velikem finalu zapravili vodstvo s 3:1 proti konjenikom. Bojevniki imajo v tej končnici veliko težav s poškodbami in na četrti tekmi so se nekako sestavili in igrali samo še brez Duranta, ampak Toronto je to tekmo dobil z lahkoto. Nekaj govoric se pojavlja, da bi se danes lahko na parket vrnil Duranta, ampak skoraj nemogoče je od njega pričakovati, da bi igral na takem nivoju kot je bil saj je odsoten že več kot mesec dni. Bi pa verjetno se tale serija razpletala drugače v kolikor bi bili bojevniki popolni že od samega začetka. Danes zopet pričakujemo, dokaj izenačeno tekmo vendar pa menimo, da se bodo na koncu zmage veselili Reptorji in bodo tako prvič v zgodovini postali prvaki. Naš stavni tip je zmaga Toronta.

1.54 Poljska – Izrael
Tip: 1

1.53 Latvija – Slovenija
Tip: 2 – Za Slovensko izbrano vrsto je tale tekma še kako pomembna saj trenutno na lestvici zaseda predzadnje mesto samo z 2 točkama. Slabša od naše reprezentance je le Latvija, ki jo vodi bivši Slovenski selektor. Naša izbrana vrsta je nazadnje izgubila proti Avstriji z 1:0 potem ko je bila dosti slabši nasprotnik na igrišču. Slovence je reševal predvsem odlični Oblak, ki je obranil nekaj fantastičnih strelov. Torej če Slovenija še želi upati na uvrstitev na evropsko prvenstvo danes nujno potrebuje zmago. Forma obeh dveh reprezentanc je zelo slaba in sicer nobena nima zmage na zadnjih 9. tekmah in danes bi se to lahko spremenilo. Favorit v tem obračunu so zagotovo naši fantje je pa ena slabost, da ima Latvija selektorja, ki odlično pozna našo izbrano vrsto. Naš stavni tip je zmaga Slovenije.

1.24 Danska – Gruzija
Tip: 1

1.09 Srbija – Litva
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj