Športni nasveti 10.4.2020

0
34
stavni nasveti nogomet

Petek bo v Belorusiji zelo nogometno obravan saj se bo tam odigralo kar nekaj zelo zanimivih nogometnih obračunov. V Tajvanu pa se bo danes nadaljevalo košarkarsko prvenstvo za naslov prvaka. V Rusiji pa se nadaljuje hokejska liga. Poleg prej naštetih športov bomo danes lahko uživali tudi v e-sportu. Kaj smo pripravili oz. stavili danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.88 FC Neman Grodno – FC Belshina Bobruisk
Tip: 1

1.20 FC Gorodeya – Dinamo Minsk II
Tip: 2 – V Belorusiji se nadaljuje tudi liga “rezerv”, kjer nastopaju druga moštva ekip, ki igrajo v prvi ligi. Danes se bosta med sabo pomerili ekipi FC Gorodeya in Dinamo Minsk II. Dinamo Minsk 2 je v prvih 3 odigranih krogil dosegel 2 zmagi in 1 neodločen rezultat medtem ko je ekipa FK Gorodeja 2 na prvih treh tekmah 2 krat izgubila in zgolj 1 krat remizirala. Na stavnicah je danes absolutni favorit Dinamo Minsk 2, ki je tudi precej uspešnejši od FK Gorodeja 2 na medsebojnih tekmah. Dinamo Minsk je dobil zadnje 4 medsebojne tekme. Danes napovedujemo zmago Dinama Minska 2, ki je v boljši formi kot nasprotnik poleg tega pa je še boljši na medsebojnih tekmah.

1.52 Slutsksakhar Slutsk – FC Vitebsk
Tip: 1 – Domače moštvo je prvenstvo odprlo z 2 zmagama in 1 porazom, kar jih trenutno uvršča na 6. mesto prvenstvene lestvice. Gostujoča ekipa je na uvodnih 3 tekmah nove sezone 1 krat zmagala in 2 krat izgubila, kar jih uvršča na 13. mesto. Torej domači so bolje začeli novo sezono kot gostje in ravno zaradi tega so danes favoriti na stavnicah. Bet at home stavnica ponuja kvoto za zmago domače ekipe 1.52. Sta pa moštvi na zadnjih 5 medsebojnih tekmah povsem izenačeni. Obe dve sta dosegli po 1 zmago, 3 krat pa se je tekma končala neodločeno. Zadnja dva obračuna med tema dvema tekmecema sta se vedno končala z zmago domače ekipe. Naš stavni tip za danes je zmaga Slutsksakhar Slutsk.

2.42 Torpedo Zhodino II – Energetik Bgu Minsk II
Tip: 2 – Še tretji današnji obračun v “ligi rezerev” bo med ekipama Torpedo Zhodino II in Energetik Bgu Minsk II. Torpedo je na prvih treh tekmah nove sezone dosegel vse možne rezultate in sicer 1 krat je zmagal, 1 krat remiziral in 1 krat izgubil. Na drugi strani pa so goste na prvih 3 tekmah dosegli zgolj 1 točko, kar jih uvršča praktično na dno lestvice. Domače moštvo je za otenek v boljši formi, če pogledamo zadnjih 5 odigranih tekem ene ali druge ekipe. Obe dve ekipi sta 3 krat izgubili na zadnjih 5 tekmah. Na preostalih dveh pa je domače moštvo enkrat zmagalo in remiziralo, gostje pa so dosegli zgolj 2 remija. Ekipi sta do sedaj odigrali dve mestebojni stečanji in obe dve so dobili gostje. Ravno zaradi tega podatka smo se danes odločili da malce tvegamo in stavimo na zmago gostov.

1.79 TOP Junior FC – Messager Rumonge
Tip: 1

2.50 LES Jeunes Athletiques FC – New Oil FC
Tip: 2

1.45 Yulon Luxgen Dinos – Bank of Taiwan [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.96 ICE Gang – Moscow Eshelon
Tip: 1

2.10 Sickle And Hammer – Kings Town
Tip: 1

2.01 Four Ronin – Rockets
Tip: 2

2.03 ICE Warriors – Steel Boars
Tip: 1

1.60 Team Liquid – Evil Geniuses
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending