Dallas bo danes iskal novo zmago proti Atlanti proti kateri si praktično ne sme privoščiti poraza, saj jih je v zadnjem obdobju nanizal preveč. Kaj vse nas še čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.04 Bayern Munich II – FSV Zwickau
Tip: 1

3.05 Dynamo Dresden – Wehen Wiesbaden
Tip: X

2.06 Reading FC – Brentford
Tip: 2

1.87 Reggio Calabria – Virtus Entella
Tip: 1

1.50 Chievo Verona – AC Reggiana 1919
Tip: 1

1.73 Pontevedra CF – CD Guijuelo
Tip: 1

1.49 Cultural Leonesa – Sporting Gijon B
Tip: 1

1.98 KS Rakow Czestochowa – KS Gornik Zabrze
Tip: 1

1.20 RB Salzburg – Austria Wien
Tip: 1

3.45 FC Admira Wacker Mödling – SCR Altach
Tip: X

1.34 SKN St. Pölten – LASK
Tip: 2

1.16 Denver Nuggets – Cleveland Cavaliers
Tip: 1

1.63 Chicago Bulls – New Orleans Pelicans
Tip: 2 – Chicago se trenutno nahaja na 12. mestu vzhodne konference z 9 zmagami in 14 porazi. Na zadnjih 10 tekmah so Bullsi dobili 4 tekme izgubili pa 6. Bullsi so nazadnje presenetljivo izgubili za 4 točke proti letos katastrofalno slabemu Washingtonu. Danes Bullse čaka precej težje delo saj so Pelikani ujeli pravo formo v zadnjem obdobju. Pelikani se trenutno nahajajo na 10. mestu zahodne konference, kar prinaša boj za končnico. Pelikani so trenutno pri 11 zmagah in 12 porazih, kar pomeni, da se bližajo 50%. Trenutno so v odlični seriji 4 zaporednih zmag in danes lahko z lahkoto podaljšajo serijo na 5 zmag. Na zadnjih 10 tekmah pa imajo Pelikani 6 zmag in 4 poraze. Pri Pelikanih je najboljši strelec Ingram, ki na tekmo dosega 23,8 točke, medtem ko jih pri Bullsih največ dosega Zach LaVine 27,4 točke na tekmo. Na stavnicah so danes pričakovano favorit Pelikani, ki so v boljši formi in tudi boljša ekipa po razmerju zmag in porazov. Stavna kvota za zmago pelikanov na stavnici bet at home je 1.63. Naš stavni tip je zmaga Pelikanov.

1.53 Memphis Grizzlies – Charlotte Hornets
Tip: 1

Dallas – Atlanta
Tip:1 – Atlanta je letos presenetljivo boljša od Dallasa vsaj kar se razmerija zmag in porazov tiče. Atlanta je trenutno z razmrejem 11:12 na 7. mestu vzhodne konference. Dallas na drugi strani pa je letos osvojil prav tako 11 zmag nanizal pa kar 14 porazov, kar ga trenutno trenutno uvršča na zgolj 13. mesto zahodne konference. Dallas sicer v zadnjem obdobju po 6 zaporednih porazih kaže malce boljšo formo, saj je potem nanizal 3 zmage in 1 poraz. Je pa tudi res, da v tem obdobju ni imel ravno zahtevnih tekmecev. Premagal je danimo Atlanto, Minnesoto in Bojevnike. Atlanta je zadnjo tekmo zmagala in ima na zadnjih 10 tekmah razmerje zmag in porazov 5-5, kar je bolje od Dallasa, ki ima 3-7. Pri Dallasu je najboljši strelec, skakalec in podajalec Luka vendar vseeno njegove igre po našem mnenju malce preveč nihajo. Je tudi malce slabši ko v lanski sezoni vsaj kar se izkoristkov meto tiče itd. Dallas bo zagotovo še bolj nevaren ko bota prva zvezdnika ekipe na takšnem nivoju kot morata biti. Ne bi imeli nič proti, če Dallas pride v končnico in da v top formo prideta šele v končnici. Na drugi strani pa ima Atlanta motiviranega Yunga, ki proti Luki vedno želi dokazati, da je boljši, če prav vsi vemo, da ni. Danes pričakujemo zanimivo tekmo, ja pa nujno da jo Dallas dobi zato je naš stavni tip zmaga Dallasa. Kakšna je stavna kvota za zmago ene ali druge ekipe pa preverite na pokerstars stavnici.

PUSTITE KOMENTAR

Sending