Športni nasveti 10.11.2018

0
266
stavni nasveti
stavni nasveti bundesliga

Današnja sobota bo zelo nogometno obarvana saj se igrajo vsa najmočnejša prvenstva po evropi. Še več danes bo na sporedu kar nekaj derbijev v Italijanski prvi ligi se bosta jutri pomerila dva velikana Juventud in Milan danes pa bo vroče v nemški Bundes ligi, kjer se bosta pomerila Borussia Dortmund in pa Bayern M. To pa še ni vse za finale pa se nam v nedeljo obeta spopad med Manchester Cityem in Manchester Unitedom. Veliko tekem bo tudi onkraj luže v košarki pa si kar poglejmo kaj vse nas čaka danes.

2.22 Los Angeles Clippers – Milwaukee Bucks
Tip: 1

1.73 Memphis Grizzlies – Philadelphia 76ers
Tip: 1

1.45 Chicago Bulls – Cleveland Cavaliers
Tip: 1

2.85 Sacramento Kings – Los Angeles Lakers
Tip: 1 – Kralji letos presenečajo vse in trenutno po 13. tekmah beležijo sedem zmag in 5 porazov, kar je za divji zahod fantastičen izkupiček. Včeraj ponoči so na domačem igrišču bili prepričljivo boljši od Minnesote, danes pa jih doma čakajo neprepričljivi Lakersi. Lakersi sezone zagotovo niso odprli tako kot so si želeli in imaho po 11 tekmah kar 6 porazov in samo 5 zmag, kar je za Lebronovo ekipo slabo. Stavnice danes kljub temu, da so kralji doma in da igrajo fantastično v vlogo favorita postavljajo Lakerse, kar pa je priložnost, da z malim vloškom veliko zaslužimo če evre položimo na kralje. Mi smo se odločili, da danes malce tvegamo in stavimo na kralje, ki imajo na bet at home stavnici kvoto 2.85.

2.08 San Antonio Spurs – Houston Rockets
Tip: 1 –

1.16 New Orleans Pelicans – Phoenix Suns
Tip: 1

1.05 Toronto Raptors – New York Knicks
Tip: 1 – Tukaj večjih dvomov o zmagovalcu ne be smelo biti, saj je Toronto v letošnji sezoni izgubil samo eno tekmo in so daleč najboljša ekipa v ligi. Poletna menjava igralcev se je kot vse kaže izkazala za fantastično in letos lahko od Toronta pričakujemo vsaj finale vzhodne konference. New York Knicks imajo veliko težav s poškodbami in ravno zaradi tega jim ne dajemo veliko možnosti, da bi lahko po čudežu presenetili. Naš stavni tip zmaga Toronta.

3.84 Borussia Dortmund – Bayern München
Tip: X

1.45 Genoa FC – SSC Napoli
Tip: 2

1.52 Leicester City – Burnley FC
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending