Miamiju je uspelo izsiliti še 6 tekmo in počasi bomo lahko začeli upati na fantastičen preobrat. Nadaljuje se nova sezona nogometne lige narodov in že danes nas čaka kar nekaj zanimivih obračunov. Poleg nogometne lige narodov bodo danes na sporedu tudi kvalifikacije za dirko formule 1. Kaj vse nas še čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.79 Črna Gora – Azerbajdžan
Tip: 1

1.65 Lihtenštajn – Gibraltar
Tip: 1

2.24 Ferski otoki – Latvija
Tip: 1

1.39 Španija – Švica
Tip: 1 – Španija je v prvih dveh krogih nove sezone lige narodov 1 krat zmagala in 1 krat remizirala, danes pa bo iskala novo zmago za učvrstitev prvega mesta. V prvem krogu so Španci remizirali z Nemci v drugem pa so s 4:0 razbili Ukrajince. Švica na drugi strani pa je trenutno zadnja v skupini in ji grozi izpoad. V prvih dveh krogih so Švicarji 1 krat remizirali in 1 krat izgubili. Remi so izvlekli proti Nemčiji na domačem igrišču medtem ko so izgubili proti Ukrajini v Kijevu. Na stavnicah je danes absolutni favorit Španija, kar ne preceneča glede na trenutno formo reprezentanc. Španci so na zadnjih 5 tekmah 3 krat zmagali in 2 krat remizirali medtem ko so Švicarji 2 krat zmagali, 2 krat izgubili in 1 krat remizirali. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejša Španija, ki ima 3 zmage, 1 remi ter 1 poraz. Na stavnici bet at home je stavna kvota za zmago Španije 1.39, medtem ko imajo Švicarji kvoto 7.40. Stavna kvota za morebiten remi pa se giblje nekje okrog 4.60. Naš stavni tip za današnjo tekmo je zmaga Španije.

1.33 Ukrajina – Nemčija
Tip: 2

2.55 Andora – Malta
Tip: 2

2.02 Luksemburg – Ciper
Tip: 1

1.64 Portsmouth FC – Milton Keynes Dons
Tip: 1

2.95 Blackpool FC – Ipswich Town
Tip: 2

3.15 Crewe Alexandra FC – Wigan Athletic
Tip: 2

VN Eifel – Kvalifikacije – Zmagovalec
Dolgoročno: Verstappen, Max – Včeraj zaradi megle nismo mogli spremljati prostih trenigov zaradi tega še nič ne vemo kakšno je razmerje moči. Vseeno pa menimo, da lahko Max danes preseneti favorizirani Mercedes, ravno zaradi tega ker včeraj ni bilo prostih trenigov in bi mogoče lahko prej poiskali idealne nastavitve dirkalnika kot pa Mercedes. Seveda bo to težko, ampak za majhen vložek se splača poizkusiti 🙂