Športni nasveti 10.10.2019

0
130
nogomet stave

Kvalifikacije za Euro 2020 se nadaljujejo danes in prav zanimivo bo spremljati, kaj bo opravila Slovenska nogometna reprezentanca v Makedoniji. Poleg te tekme bo zelo pomembna tekma tudi za Madžarsko, ki bo še enkrat poizkušala presenetiti Hrvaško izbrano vrsto. Skratka danes nogometa ne bo manjkalo. Za vse tiste, ki pa nogometa ravno ne obožujete pa bo na voljo košarka, tenis, hokej itd. Pa si kar poglejmo kaj smo danes pripravili v spodnjih stavnih nasvetih.

1.22 Basilashvili, Nikoloz – Thiem, Dominic
Tip: 2

1.22 Goffin, David – Federer, Roger
Tip: 2

1.40 Mladenovic, Kristina – Vekic, Donna
Tip: 2

1.38 KK Crvena Zvezda Beograd – Fenerbahce Ulker
Tip: 2

1.21 Nizozemska – Severna Irska
Tip: 1 – Nizozemci imajo po našem mnenju eno izmed najbolj perspektivnih reprezentanc v tem trenutku saj praktično vsi igrajo ključne vloge v svojih moštvih. S. Irska se trenutno nahaja na 2. mestu prvenstvene lestvice, medtem ko so Nizozemci na 3. mestu vendar imajo tekmo manj od Nemčije in Nizozemske. Severna Irska je nazadnje izgubila proti Nemčiji z 2:0, medtem ko so Nizozemci nazadnje premagali Estonijo s 4:0. Za te dve reprezentanci bo to prva tekma v tem kvalifikacijskem ciklusu. Favorit je seveda jasen in Severna Irska bo počasi zapustila 2. mesto in se pomaknila na 3. kamor tudi sodi. Naš stavni tip je torej zmaga Nizozemske. Tudi zadnje dve medsebojne tekme so dobili Nizozemci.

2.48 Slovaška – Wales
Tip: 1

1.40 Hrvaška – Madžarska
Tip: 1 – Kdo je tukaj favorit ne gre izgubljati besed in to so svetovni podprvaki. Po drugi strani pa se nam obeta zelo zanimiva tekma, saj še nobena reprezentanca nima zagotovljenega EURA 2020. To bo že druga medsebojna tekma teh dveh reprezentanc v tem kvalifikacijskem ciklu. Prvo so presenetljivo na Madžarskem z 2:1 dobili Madžari. Madžari se trenutno z 9 točkami nahajajo na 3 mestu medtem ko so Hrvatje s točko več prvi. Zgodovina medsebojnih tekem kaže, da sta reprezentanci zelo izenačeni saj sta se reprezentanci na zadnjih 5 tekmah kar 3 krat razšli z neodločenim izidom. Preostale dve tekmi pa sta se končali z zmago ene in druge reprezentance. Ta tekma danes je pomembna za obe dve reprezentanci saj sta obe dve še v boju za Euro 2020. Po našem mnenju bodo danes slavili Hrvatje, ki le igrajo doma in si še ene blamaže zagotovo ne bodo privoščili proti Madžarom. Stavno kvoto za morebitno še eno presenečenje Madžarske pa lahko preverite na 1xbet stavnci.

1.12 Latvija – Poljska
Tip: 2

2.19 Severna Makedonija – Slovenija
Tip: 2

1.38 Avstrija – Izrael
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj