V Afriki se je začel Afriški pokal narodov in nekateri najmočnejši klubi so ostali brez Afriških igralcev. Kako se bo to poznalo bomo videli v nadaljevanju sezone. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.36 Afriški pokal narodov, skupinski del Senegal – Zimbabve [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.45 Afriški pokal narodov, skupinski del Gvineja – Malavi [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.31 Afriški pokal narodov, skupinski del Comoros – Gabon [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

2.90 Afriški pokal narodov, skupinski del Maroko – Gana [Nevtralna lokacija]
Tip: X

1.67 FA pokal Manchester United – Aston Villa
Tip: 1

1.76 Primera Division Espanyol Barcelona – Elche CF
Tip: 1

2.38 Serie A Torino FC – Fiorentina
Tip: 2

1.10 NBA Detroit Pistons – Utah Jazz
Tip: 2

1.68 NBA Charlotte Hornets – Milwaukee Bucks
Tip: 2

1.35 NBA New York Knicks – San Antonio Spurs
Tip: 1 – New York se trenutno nahaja na 11. mestu vzhodne konference in so po scoru izenačeni z Bostonom, ki je trenutno 10. New York je letos dobil 19 tekem izgubil pa 21 kar pomeni, da so pod 50%. Knicksi so sicer na zadnjih 10 odigranih tekmah malce dvignili formo saj so zmagali 6 krat in zgolj 4 krat izgubili. Knickse danes čaka malce lažje delo proti Spursom, ki pa so zanimivo višje uvrščeni na zahodu kljub slabšemu izkupičku. Spursi so trenutno na 10. mestu zahodne konference in imajo na svojem kontu 15 zmag in 24 porazov. Tudi forma Spursov je slabša kot od New Yorka ko pogledamo zadnjih 10 tekem in sicer so Spursi dobili zgolj 4 tekme izgubili pa 6. So se pa Spursi na zadnji tekmi zelo dobro upirali Netsom, katere so izgubili šele po podaljšku kar kaže, da danes New Yorku zagotovo ne bo tako lahko. New York je favorit na stavnicah in glede na to, da bo igral doma pred polnimi tribunami verjamem, da bodo dobili tole tekmo. Naš stavni tip je zmaga New Yorka. Kakšna je stavna kvota za morebitno presenečenje pa preverite na 22bet stavnici.

1.39 NBA Boston Celtics – Indiana Pacers
Tip: 1

1.13 NBA Houston Rockets – Philadelphia 76ers
Tip: 2

1.12 NBA Portland Trail Blazers – Brooklyn Nets
Tip: 2 – Portland je v letošnji sezoni bleda senca ekipe iz pred nekaj sezon. Portland se trenutno nahaja na skromnem 11. mestu in je zgolj pri 15 zmagah in kar 24 porazih. Portland je trenutno izenačen z desetimi Spursi in še ima realne možnosti za play in tekmo. Netsi pa se na vzhodni konferenci trenutno nahajajo na 2. mestu takoj za Bullsi. Netsi so trenutno pri 25 zmagah in 13 porazih. Glede na stanje na lestvici Netsi danes ne bi smeli imeti prevelikih težav s Portlandom. Naš stavni tip je zmaga Netsov.

1.49 NBA Sacramento Kings – Cleveland Cavaliers
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending