Športni nasveti 10.1.2019

0
246
stavni nasveti nhl

Današnja stavna ponudba je takšna, da je na voljo vsega po malem. V Španiji bo danes na delu Barcelona, ki bo igrala proti Levanteju, medtem ko se bo Sevilla pomerila z Athletic Bilbaom. V ligi NBA pa nas po včerajšnji obilici tekem danes čakajo le štirje obračuni. Več stavne ponudbe pa bo na voljo v ligi NHL, kjer se igra več kot 10 obračunov. Pa si kar poglejmo kaj vse nas čaka danes:

2.70 Athletic Bilbao – FC Sevilla
Tip: 2

1.98 Portimonense SC – Sporting Braga
Tip: 2

1.46 Levante UD – FC Barcelona
Tip: 2

1.71 Miami Heat – Boston Celtics
Tip: 2

1.42 Denver Nuggets – Los Angeles Clippers
Tip: 1

2.00 San Antonio Spurs – Oklahoma City Thunder
Tip: 1 – Obe dve ekipi sta v letošnji sezoni že imeli kar nekaj vzponov in padcev. So pa trenutno v malce boljši formi domači košarkarji, ki so na zadnjih 10 tekmah vendarle zmagali kar sedemkrat in le trikrat izgubili. Na drugi strani pa ima trenutno OKC za sabo malce slabšo serijo saj so na zadnjih 10 tekmah zmagali le petkrat in tudi petkrat izgubili. OKC ima trenutno za sabo dva zaporedna poraza nazadnje jih je s 119 proti 117 premagala Minnesota, ki ima trenutno še začasnega trenerja. Poleg Minnesote pa je OKC uspelo premagati tudi Washingtonu, ki je ostala brez prvega zvezdnika Walla. Oba dva poraza je OKC zabeležila na domačem igrišču danes pa bodo serijo poizkušali prekiniti v San Antoniju. Na drugi strani pa je San Antonijo nazadnje izgubil proti Grizlijem včeraj potem ko so Grizliji končno slavili po 6 zaporednih porazih. Danes pričakujemo zelo zanimivo in težko tekmo prednost pa vseeno dajemo domači ekipi, ki je na domačem igrišču odlična saj je letos dobila kar 17 tekem izgubila pa le 5. Na drugi strani pa OKC tudi ne igra ravno slabo na gostovanjih saj je njihov izkupiček višji kot 50% in imajo kar 12 zmag in 9 porazov. Naš stavni tip je zmaga San Antonio Spurs.

1.46 Sacramento Kings – Detroit Pistons
Tip: 1 – Za Detroit bo to druga tekma v dveh dneh in že prvo proti Jezernikom so visoko izgubili za to tudi na tej ne gre pričakovati čudežev, da bi lahko zmagali. Detroit je tudi v zelo slabi seriji saj je na zadnjih 10 tekmah zmagal le dvakrat. Na drugi strani pa so kralji v zadnjih 10 tekmah slavili 4 krat in 6 krat izgubili. Naš stavni tip je torej zmaga Kraljev.

2.28 Philadelphia Flyers – Dallas Stars
Tip: 2

1.80 New Jersey Devils – Toronto Maple Leafs
Tip: 2

1.75 Los Angeles Kings – Ottawa Senators
Tip: 1

2.25 Vegas Golden Knights – San Jose Sharks
Tip: 1

2.26 Vancouver Canucks – Arizona Coyotes
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending